Soma Master Play Off’un İlk Ayağına Takıldı

Soma Master Play Off’un İlk Ayağına Takıldı

Ege Masterler Federasyonu +50 liginde, normal sezonun ardından Play-Off 1.tur karşılaşmaları başladı.

C-grubunda normal sezonu Ege Üniversitesi, Bostanlı ve Gaziemir Masterlerin ardından 4. sırada tamamlayan Soma Masterler, Play-Off’un ilk ayağında A-Grubunu 5.sırada tamamlayan Bayraklı Masterler’le karşılaştı.

Soma Belediyesi TFF Tesislerinde saat 21:30’da başlayan ve saha ışık düzeninin yetersiz olduğu karşılaşmada  +50 Soma Master ilk yarıyı Mehmet Gürbüz ve Uğur Geren‘in golleriyle 2-0 önde kapadı.

İkinci yarıda skor ve saha üstünlüğünü koruyamayan Soma Master, Bayraklı Masterlerin iki golüne engel olamayınca müsabaka 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız! Ayrıca bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN