Soma Master, Mesev’i Deplasmanda 5-2 Mağlup Etti

Soma Master, Mesev’i Deplasmanda 5-2 Mağlup Etti

Ege Masterler Lig’in 17.haftasında Soma Master, deplasmanda Mesev Master ile kozlarını paylaştı. İlk yarısını 3-1 önde tamamlayan Soma ekibi rakibini 5-2 mağlup etti.

HEM RÖVANŞI ALDI, HEMDE 2.SIRAYA YERLEŞTİ

İkinci yarının flaş takımı Soma Master, ilk devre Soma’da oynadığı maçta 2-1 mağlup olduğu İzmir temsilcisi Mesev Master ile deplasmanda kozlarını paylaştı. Tam 7 golün kaydedildiği maçı mavi-siyahlı ekibimiz 5-2’lik skorla kazanmayı başardı.

SOMA MASTER
Soma Master

FATİH DEMİRHAN PERDEYİ AÇTI

11 Şubat Pazar akşamı saat 23:00’da İzmir Menderes 19 Mayıs Stadında oynanan maça kalede Kadir defans dörtlüsü solda Yusuf sağda Tolga stoperler Yücel ve Fatih on liberolar Ömür, Raşit sol önde Selçuk sağ önde Dinçer forvet Ramazan forvet arkası Hüseyin 11′ i ile çıkan Soma Masterler, 5.dakikada sağdan Rasit’in kullandığı kornerde topa iyi yükselen Fatih Demirhan‘ın kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti.

SELÇUK İLK GOLÜNÜ ATTI

Hücumunda etkili olmaya devam eden Soma Masterler yeni transferi Selçuk ile farkı ikiye çıkardı. Sol çaprazdan Selçuğun orta şut vuruşu kalecinin üstünden ağlarla buluştu ve skor 0-2’ye geldi.

RAŞİT ÇAKIR BOŞ GEÇMEDİ

Sahanın yıldızı Raşit Çakır 30.dakikada kendi yarı alanında kaptığı topta rakiplerini birer birer geçip solda Hüseyin’i topla buluşturdu. Hüseyin rakiplerinin arasında içeri giren Raşit’i gördü. Raşit’te topun gelişine mükemmel vurdu, kaleci kıpırdayamadı bile uzak köşeden top ağlarla buluştu:0-3

Mesev Master

MESEV, FARKI İNDİRMEYE ÇALIŞTI

İlk devrenin bitimine 2 dakika kala Mesev Master’in golü geldi ve Soma Master, soyunma odasına 3-1 önde girdi.

2.YARIDA DA SOMA MASTER RÜZGARI ESMEYE DEVAM ETTİ

İlk yarıya olduğu gibi ikinci yarıya da hızlı başlayan Soma Master, 50. dakikada farkı tekrar üçe çıkardı. Bu dakikada Dinçer’in sağdan Hüseyin Turan‘a müthiş ortasını Hüseyin de bu ikramı geri çevirmedi yarım volesi yere vurarak kalecini üstünden ağlarla buluştu skor 1-4’e geldi.

İnci Ticaret

SON SÖZÜ DİNÇER ÇAKIR SÖYLEDİ

Dakikalar 60’ı gösterdiğinde sahanın Raşit’le beraber diğer bir yıldızı olan Dinçer Çakır, müthiş diripliklerle rakiplerini eksiltti. Selçuk’la ikiye bir yapıp meşin yuvarlağı kalecinin yanından ağlarla buluşturdu ve skoru 1-5’e getirdi. Son dakikalarda Mesev Master de ilk golün sahibi ceza sahası dışından bir gol daha attı ve maçın skorunu belirledi Mesev Master 2-5 Soma Master (İlk maçın 📸 görsellerine bakmak için buraya tıklayınız!)

Mesev Master galibiyeti ile puanını 29’a yükselten Soma Master, 2.sıraya yükseldi. Mavi-siyahlılar, 19.haftayı bay geçecek, bay dönüşü ise grup lideri Manisa 1965 Masteri Soma Belediye TFF Tesislerinde konuk edecek.

Onur Çetin (Kırmızılı)

ONUR ÇETİN: ”KALİTELİ OYUNCU GURUBUNA SAHİBİZ”

Bu maç özelinde takım kenardan sevk ve idaresini üstlenen ve verdiği direktiflerle maçın kazanılmasında büyük rol oynayan Onur Çetin, ‘’Play-off için çekiştiğimiz takımlardan biri olan Mesev Master maçını farklı skorla kazandığımız için çok mutluyuz.. Bu haftayı bay geçip sahamızda oynayacağımız Manisa Master maçını da kazanıp play-off grubuna kalmak istiyoruz. Bunu da başaracak kaliteli oyuncu grubuna sahibiz.’’dedi.

Kaliteli ayaklardan oluşan Soma Master takımını kısaca özetlersek; maç genelinde sergilemiş oldukları takım oyunu ve pozitif futbollarıyla, play-off’un en güçlü adaylarından biri olan güçlü rakipleri Mesev Masteri üstelik deplasmanda 5-2’lik gibi net skorla mağlup edip hem önemli bir 3 puanı aldılar hem de bay geçecekleri haftayı nötürlemiş oldular. Tebrik ediyoruz.

Ege Masterler Puan Durumu

Tüm Master haberleri için 👉 buraya tıklayınız!

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN