Soma Master, Maçı ve 3 Puanı Kazanan Taraf Oldu

Soma Master, Maçı ve 3 Puanı Kazanan Taraf Oldu

Soma Master sahasında konuk ettiği Güzelyalı Masteri 2-1 mağlup etti.

Ege Masterler Lig A-grubunda 11.hafta mücadelesinde haftaya lider Gaziemir Master’in ardından ikinci sırada giren Soma Master,  geriye düştüğü maçta mücadeleci ve savaşçı oyun karakteriyle maçı ve 3 puanı kazanan taraf oldu:2-1.

Notlar…

Soma Belediyesi TFF Tesislerinde oynanan karşılaşmayı Manisa İl Hakemlerinden Günsoy Kaya-N.Can Kırmızıbaş-Nuray Öztürk yönetti.

Geçen haftayı deplasmanda 5-3’lük Şemikler Devrim Master galibiyeti ile kapatan Yasin Tunç idaresindeki mavi-siyahlılar, 13.dakikada Bora Körk‘ün ayağından yediği golle 1-0 geriye düştü.

Soma Master 24.dakikada eşitliği yakaladı.

Defansın başarılı oyuncusu Halil Sümer, Ertuğ’un kornerine çok iyi yükseldi ve meşin yuvarlağı kafayla Güzel Yalı Master ağlarına gönderdi:1-1 Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

Durmuş Ateş tavana çaktı!

Yasin Tunç’un ikinci yarının hemen başında Avusturya ve İlker Çakır’ı sahaya sürmesiyle beraber takım maç genelinde inanılmaz bir değişime girdi. Zaman zaman bocalasalar da takım ruhu, hedefe doğru emin adımlarla ilerleme düşüncesi sahadaki performansa yansıdı. Yedikleri gole rağmen tıpkı geçen hafta Şemikler Devrim Master takımına yaptıkları gibi son dakikalarda yeni transferleri Durmuş Ateş‘in müthiş adam eksiltip meşin yuvarlağı tavana çakması ile golü bulup, altın değerinde bir 3 puan ve zirve yolunda önemli bir galibiyet aldılar.

İlk maçıda kazanan Soma Master olmuştu

Ligin ilk devresinde İzmir Balçova Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada Soma Master, rakibini Halil Sümer, Semih Sakaldaş, Emre Öztabak, Salih Marangoz ve Emrah Ünal’ın golleriyle 5-1 mağlup etti. Güzelyalı Master’in tek tek golünü ise Mehmet Akın kaydetti. (maçın detayına şuradan bakabilirsiniz)

Güzelyalı Master galibiyeti ile puanını 25’e yükselten Soma Master 12.hafta İzmir deplasmanında Balçova Termal Masterlerin konuğu olacak.

SOMA MASTER 2-1 GÜZELYALI MASTER

STAD: Soma / TFF
HAKEMLER:Günsoy Kaya-N.Can Kırmızıbaş-Nuray Öztürk
SOMA MASTER:Yasin-Tolga-Can-Halil-Yücel-Erol-Mutlu-Selçuk-Semih-Ertuğ-Salih
YEDEKLER:Gökhan, Avusturya, İlker, Faruk, Cesur, Laz, Onur, Durmuş, Hasan
ANTRENÖR:Yasin Tunç

GÜZELYALI MASTER:Olcay-Alper-Ali-M.Bağcı-Said-Tayfun-Ersin-Olgay-Kamuran-Bora-Fikret
YEDEKLER:Cem, M.Berberoğlu, Yunus, Muhittin, C.Avcı, Cüneyt, Ahmet
ANTRENÖR:İsmail Sağır
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.24 Halil Sümer, dk.65 Durmuş Ateş (Soma Master), dk.13 Bora Körk (Güzelyalı Master)

NOT: Karşılaşmaya ait fotolara haberin en alt kısmından, tüm master maçlarına ise şuradan bakabilirsiniz. Ayrıca bizi Cekobax Youtube,  Somadaspor  ve Soma Masterler Facebook adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

 









Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN