Soma Master, İzmir’den Puanla Döndü.

Soma Master, İzmir’den Puanla Döndü.

Soma Masterler, ligin ilk devresinde evinde 2-2 berabere kaldığı Güzelyalı Masterlerle  İzmir’de 0-0 berabere kaldı.

 

Ege Masterler Lig B-grubu 16. hafta mücadelesinde zirvede yer alan Soma Masterler’de tüm hesaplar, Dikili Kardeş Masterler karşısında alınan farklı galibiyetin moraliyle konuk olduğu Güzelyalı Masterlerden puan veya puanlarla ayrılmaktı.

Ev sahibi Güzelyalı Masterler ise lideri devirip ilk beş takım arasında yer alıp play-off şansını sürdürmekti.

Karşılaşma 1 Şubat Cumartesi günü Saat 17:00’de Balçova Belediye Spor Kompleksinde oynandı.

70 dakikalık mücadelede her iki takım da golle tanışamadı ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sonuçlandı.(ligin ilk yarısında Soma’da oynanan karşılaşmanın geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz)

Bu sonucun ardından puanını 36’ya çıkaran Soma Masterler, haftayı en yakın rakibi Karşıyaka Alaybey Masterlerin bir puan önünde lider tamamladı.



17.Hafta Rakip Çandarlı Pitane Master

Güzelyalı Master galibiyeti ile puanını 38’e çıkaran Soma Masterler,  17.hafta evinde Çandarlı Pitane Masterleri ağırlayacak..İki takım arasında ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan maçı Soma Masterler; Bora (3), Y.İpek, Cenk, Y.Mayak, Kepçe, Bahadır, Yücel ve İlker’in golleriyle  10-2 kazanmıştı.(detaylara buradan bakabilirsiniz)

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN