Soma Master İzmir Deplasmanından Eli Boş Döndü

Soma Master İzmir Deplasmanından Eli Boş Döndü

Ege Masterler Federasyonu (EMF) B-grubunda mücadele eden Soma Masterler, 7. hafta İzmir deplasmanında oynadığı maçta lider 9 Eylül Masterlere 2-0 mağlup oldu.

Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

Bornova Belediye Şehir Stadı’nda saat 20:00’de oynanan karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Mert Can Karabulut, Ercan Kırık ve Ayhan Önal hakem üçlüsü yönetti. Maçın hakem triosu verilmeyen penaltı ve kırmızı kartların yanı sıra karşılaşmayı 15 dakika erken bitirmesiyle maçın önüne geçti. Bu sonucun ardından Soma Masterler, 7 maçta dört galibiyet iki beraberlik ve bir mağlubiyetle 14 puanla 3.sırada kaldı. Lider 9 Eylül Masterler ise 7 maçta 7 galibiyetle namağlup liderliğini sürdürdü.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN