Soma Master Galibiyet Serisini Sürdürdü

Soma Master Galibiyet Serisini Sürdürdü

Ege Masterler Lig´de mücadele verecek Soma Masterler, yeni sezon öncesi beşinci hazırlık maçına çıktı.

Soma Masterler bugün (pazar) oynadığı hazırlık maçında Ege Masterler Lig C-grubunda mücadele edecek Akhisar 1970 Master takımını 1-0geriye düştüğü maçta 7-2 mağlup etti ve şuana kadar oynadığı beş hazırlık maçından galibiyetle ayrıldı.

AKHİSAR 1970 MASTER

Linyit Stadı’nda oynanan ve Ercan Soylu’nun düdük çaldığı karşılaşmada ilk golü bulan taraf misafir ekip Akhisar 1970 Masterler oldu. 20.dakikada gelişen Akhisar atağında topla buluşan Serkan Barut takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

SOMA MASTER-AKHİSAR1970 MASTER

Yasin Tunç idaresinde yediği gole çabuk reaksiyon gösteren Soma Masterler, 21.dakikada İlker Çakır  Semih’in arka direğe kestiği topu kafayla ağlara gönderdi ve durumu eşitledi:1-1

30.dakikada golü atan İlker Çakır bu sefer defansın arkasına nefis top attı. Topla buluşan Ertuğ Ünlü kendine yakışan vuruşu yaptı ve devrenin skorunu belirledi  Soma Master 2-1 Akhisar 1970 Master

İkinci yarıya golle başlayan Soma Masterler, Salih Marangoz, İlker Çakır (2), Mutlu Alanya ve Erol Tör’un golleriyle 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 7-2 galip ayrıldı. Akhisar 1970 Masterler’in ikinci golünü Halil İbrahim kaydetti.

SOMA MASTER 7-2-AKHİSAR 1970 MASTER

İki takım daha önce iki kez hazırlık maçında karşı karşıya gelmiş ve o iki karşılaşmayı da Soma Masterler 4-2 ve 5-4′lük skorlarla kazanmıştı.

NOT: Karşılaşmaya ait fotolar Somadaspor Facebook sayfamıza yüklenmiştir..

Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN