Soma Master Bergama İle Son Provayı Yaptı

Soma Master Bergama İle Son Provayı Yaptı

Soma Master, Ege Masterler Ligi ilk haftasında Şemikler Masterler ile oynayacağı ilk hafta maçı öncesinde son provayı Bergama Masterler ile yaptı.

Bir nevi sezon açılışı niteliği de taşıyan karşılaşma 2 Ekim Pazar günü saat 16:20’de Linyit Stadı’nda oynandı. Bu sezon İmbat Madenciliğin temin ettiği mavi-siyah ve kırmızı-beyaz renklerin hakim olduğu iki farklı forma ile mücadele edecek olan Soma Masterler, Bergama Masterleri 6-2 mağlup etti.

Ege Masterler Ligine Hazırız mesajı verdi

Soma Master, ”Ege Masterler Ligine Hazırız” mesajı verdi.

Lig öncesi oynadığı hazırlık maçlarında aldığı farklı skorlarla iyi bir görüntü çizen Yasin Tunç idaresindeki Soma Masterler, Bergama Masterler karşısında farklı skoru Salih Marangoz (2), Yusuf Mayak, Ertuğ Ünlü, İlker Çakır ve Laz İbo’nun attığı gollerle yakaladı.

SOMA BERGAMA

Camcı Savaş’ın bir topunun direkten döndüğü, Kadir Durhan’ında bir penaltı kurtardığı karşılaşmada Bergama Masterlerin gollerini Özgür Güneş ve Şahsuvar attı. Soma Masterler oynadığı tüm hazırlık maçlarında sergilediği pozitif futbolunu skorlara yansıtarak,  ”Ege Masterler Ligine Hazırız” mesajı verdi. (Karşılaşmaya ait fotoların küçük bir bölümüne haberin en altından diğerleri ise Somadaspor Facebook Sayfamıza yüklenecektir.)



AHMET MERİÇ

Ahmet Meriç, amaçlarının sporun master tadında her yaşta yapılabileceğini göstermek olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrası bir konuşma yapan Soma Masterler Derneği Başkanı Ahmet Meriç, amaçlarının sporun master tadında her yaşta yapılabileceğini göstermek olduğunu söyledi. Takım oyuncuların orta yaş ve üzeri oyunculardan kurulu olmasına rağmen önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da üstün gayret göstereceklerine inancının tam olduğunu belirten Başkan Meriç, “Bir çoğumuz (ben hariç) iş-güç sahibi insanlarız. Rutin hayatın verdiği stresi azaltıp, futbol ile dolu dolu yaşamak için gayret sarf ediyoruz. Futbola gönül vermiş arkadaşlarımızla güzel vakit geçirdiğimiz gibi aynı zamanda vücudumuzdaki toksinleri de atarak sağlıklı kalmaya çalışıyoruz.  Burada, yeni sezonda derneğimiz çatısı altında toplanan yöneticilerimize ve sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek, yeni sezonun hayırlı olması dileklerinde bulundu.



İlk Maç Şemikler Devrim Master İle

İlk Maç Şemikler Devrim Master İle

2022-2023 Ege Masterler Lig müsabakaları 8-9-10 Ekim tarihlerinde başlayacak. Soma ekibi ligdeki ilk sınavını evinde İzmir temsilcilerinden Şemikler Devrim Masterler karşısında verecek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN