Soma Master 9-0 Dikili Kardeş Master

Soma Master 9-0 Dikili Kardeş Master

Ege Masterler Ligi A-Grubunda mücadele eden Soma Master, ligin 8.haftasında sahasında karşılaştığı Dikili Kardeş Master’i 9-0 mağlup etti.

Ligde geride kalan son iki haftada 5 puan kaybı yaşayan ve bu kredisini Gaziemir beraberliği ve Agamemnon mağlubiyetine harcayan Soma Master‘de tüm hesaplar bu hafta sahasında oynayacağı Dikili Kardeş Master maçından 3 puan alarak ligde tekrardan zirveye doğru tırmanmaktı.

O sebeple ilk beş haftada sergilediği kazanmaya istekli ve mücadeleci pozitif oyun kurgusunu eksik oyuncuların çok olmasına rağmen Dikili Kardeş Master takımı karşısında sahaya çok iyi yansıtarak 3 puanı 9 golle alarak özgüven tazeledi.

Soma Belediyesi TFF Tesislerinde saat 12:00’da başlayan ve Mustafa Aldırmaz, H.Ziya Kürehan, Y.Emre Akkaya hakem triosunu yönettiği maçta Soma Masterlere üç puan ve artı özgüven tazeleyen golleri Can Açıkgöz (2), Semih Sakaldaş (2), Yücel Durali (2), Hüseyin Turan, Ertuğ Ünlü ve Tayşi attı. (Maç fotolarına haberin en alt kısmından bakabilirsiniz)

Dikili Kardeş Master galibiyeti ile puanını 19’a yükselten Soma Master 9.hafta Çeşme Bld. Masterler ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

SOMA MASTER 9-0 DİKİLİ KARDEŞ MASTER

STAD: Soma / TFF
HAKEMLER:Mustafa Aldırmaz H.Ziya Kürehan Y.Emre Akkaya
SOMA MASTER:Yasin-Tolga-Halil-Yücel-Can-Tayşi-Yusuf-Mutlu-Hüseyin-Ertuğ-Semih
YEDEKLER:Kamil, Laz
ANTRENÖR:Yasin Tunç

DİKİLİ KARDEŞ MASTER:Selahattin-Mahmut-Hasan-S.Kaya-M.Altıparmak-Şahin-Halis-Sercan-Özgür-Eser-M.Güneş
YEDEKLER:Talat
ANTRENÖR:Sercan Özel
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Can Açıkgöz (2), Semih Sakaldaş (2), Yücel Durali (2), Hüseyin Turan, Ertuğ Ünlü,  Tayşi (Soma Master)

Bunlarda ilginizi çekebilir:

Dikili Kardeş Master 1-9 Soma Master
Soma Masterler, Dikili Kardeşler Masterler’i 7-Bitirdi

Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN