Soma Master 6-1 Saruhanlı Master

Soma Master 6-1 Saruhanlı Master

Soma Master Futbol Takımımız, hazırlık müsabakasında Saruhanlı Masterler ile karşılaştı.

25 Ekim Pazar günü saat 15:00’de TFF Soma Belediye Tesislerinde oynanan karşılaşmada sahaya: Kadir-Tolga-Fatih-Halil-Yücel-Avusturya-Y.Mayak-Y.İpek-Bora ve Ramazan on biri ile çıkan Soma Masterler karşılaşmadan 6-1 galip ayrıldı.

SARUHANLI MASTERLER

İlk Gol Misafir Ekipten Geldi.

Her iki takım adına dostane görüntülerin sergilendiği, zevkli ve özellikle ilk yarısı çekişmeli geçen sezon öncesi hazırlık müsabakasında, ilk gol misafir ekipten geldi. 10.dakikada gelişen Saruhanlı Master atağında Ferdi Şahiner takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.



SOMA MASTERLER

Soma Masterler Çabuk Toparlandı

Yediği golün şokunu üzerinden çabuk atan ev sahibi ekip, Yusuf İpek’in sol çaprazdan kişisel yetileriyle getirip akıl dolu vuruşunda, durum eşitlendi:1-1

Beraberlik golünden sonra oyun üstünlüğünü iyice eline alan Soma Masterler, 25.dakikada Bora’nın güzel pasını aynı güzellikle ağlarla buluşturan Ramazan, durumu 2-1 yapan golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

SOMA MASTERLER

Savaş, Ön Tarafa Canlılık Getirdi.

İkinci yarının hemen başında Soma Masterler antrenörü Hakan Durur, Savaş ve İlker hamlesi oyunun kopmasında en büyük etken oldu. Kırmızı-beyazlılar, 42′ Bora, 49′ Savaş ve 52.dakikada ilker’in golleriyle 5-1 öne geçti.

60.dakikada ise, Ramazan kendinin ikinci takımının altıncı golüne imza attı ve karşılaşma 6-1 Soma Masterlerin üstünlüğü ile tamamlandı.



Ahmet Koyun, ”Lig Başlayacakmış Gibi Hazırlanıyoruz”

Soma Masterlerin kurulduğu günden itibaren gerek oyuncu gerek yönetici bazında büyük yükünü çeken Ahmet Koyun, karşılaşma sonrası şunları söyledi:

 

Kadir Durhan, ”Skor Önemli Değil”

Takımın başarılı kalecisi Kadir Durhan ise, Saruhanlı Masterler maçında alınan skorun önemli olmadığının altına çizerek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Not:Karşılaşmaya ait fotolar soma’da spor facebook sayfamıza yüklenecektir.

Tüm Master haberleri görmek için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN