Soma Master 6-1 Aliağa Gücü Master

Soma Master 6-1 Aliağa Gücü Master

Ege Masterler Ligi (EMF) B-grubunda yer alan Soma Master Ligin 11.haftasında sahasında geriye düştüğü maçta Aliağa Gücü Masteri 6-1 mağlup etti, play-off şansını sürdürdü.

Soma Belediyesi TFF Tesislerinde saat 11:00’da oynanan müsabakada, 12.dakikada Gökhan Kapucu’nun attığı golle 1-0 geriye düşen temsilcimize farklı galibiyeti getiren golleri; Dinçer Çakır (3), Can Açıkgöz (2) ve Hüseyin Turan kaydetti. Can Açıkgöz’ün bir topuda direkten döndü. Atılan gollerden çok asistlerin konuşulduğu maçta Semih ve H.İbrahim 2, Can ve Özgür birer asistle oynadı.

11.haftayı 6-1’lik Aliağa Gücü Master galibiyeti ile kapatan Soma Master, 12.hafta İzmir deplasmanında Eşrefpaşa Master’in konuğu olacak.

1-0 öne geçtiği maçtan 6-1’lik mağlubiyetle ayrılarak ligin dibine demir atan Aliağa Gücü Master, Manisa 1965 Master’in konuğu olacak.

Dinçer Çakır: ”Play-Off çemberinin içerisinde yer alacağız.”

Soma Masterler’de günün başarılı ismi Dinçer Çakır, “Benim bugün atmış olduğum üç gol önemli değil. Bizim için önemli olan takımın başarısıydı, bunu da gerçekleştirdiğimiz için son derece mutluyum. İnanıyorum ki bundan sonraki haftalarda daha iyi neticeler alıp play-off çemberinin içerisinde yer alacağız.”dedi.

Soma Master 6-1 Aliağa Gücü Master

SAHA: Soma / TFF
HAKEMLER:T.Hakan Karakılıç-Oğul İmamoğlu-Deniz Beylik
SOMA MASTER: Kadir-Cesur-Yusuf-Can-Ömür-Yücel-Hüseyin-Özgür-Raşit-Dinçer-Semih
YEDEKLER:Yasin, Halil, Tolga
TEKNİK SORUMLU:Halil İbrahim Bahadır

ALİAĞA GÜCÜ MASTER:Ersin-Hüseyin-Onur-Ahmet-Mehmet-Özcan-Vahdettin-Ramazan-Gökhan-Erhan-Orhan
YEDEKLER:Merter, Aşkın, Alper, Ender, Barış, Murat
TEKNİK SORUMLU: Merter Bulucu
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: Dinçer Çakır (3), Can Açıkgöz (2), Hüseyin Turan  (Soma Master), Gökhan Kapucu (Aliağa Gücü Master)

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görseller 👉 somadaspor facebook sayfamıza yüklenmiştir!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN