Soma Master 4 Oyuncu Transfer Etti

Soma Master 4 Oyuncu Transfer Etti

İlçemizi Ege Masterler Ligi’nde temsil eden üç takımdan biri olan Soma Master, transfer döneminde ilk resmi transferlerini bugün gerçekleştirdi.

4 Oyuncu İle Anlaştılar

Mavi-siyahlılar, ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı Eşrefpaşa Master öncesinde dört oyuncuyu bünyesine dahil etti. 10.Hafta sonunda topladığı 14 puanla 6.sırada yer alan temsilcimiz, play-off hattının iki sıra altında yer aldı. İkinci yarıya daha alternatifli, daha güçlü bir kadro ile girebilmek için Selçuk Altay, Ramazan Yılmaz, Fatih Demirhan ve Mahir Arslan’ı transfer etti.

Kısaca Transferler..

Selçuk Altay:Soma Linyitspor, Balıkesirspor, Balıkesir Büyükşehir Bld.Spor, Altınolukspor, Harbiş, Esnafspor, Yeni Sanayispor, Emniyet Kaymakamlık Futbol Turnuva Takımı

Ramazan Yılmaz: Soma 13 Eylül Bld.Spor, 100 Evler, İvrindi Bld.Spor, Akçay Bld.Spor, Edremit Bld.Spor, Ege Üniversite Master

Fatih Demirhan:Linyit Master, Soma Termik, Demirexport Kaymakamlık Futbol Turnuva Takımı

Mahir Arslan: Linyit Master, Milli Eğitim Kaymakamlık Futbol Turnuva Takımı

Bu Hafta Rakip Eşrefpaşa Master

Soma Master, ikinci yarısı bu hafta sonu başlayacak ligde İzmir deplasmanında grupta 21 puanla ikinci sırada yer alan Eşrefpaşa Master’e konuk olacak. Ligin ilk yarsında Kırkağaç Karakurt Sahasında oynanan maçta İzmir ekibi, Dinçer Çakır’ın golüne Güney Aydenk ve Arif Adıbelli ile cevap vererek karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmıştı. (Geniş detaylar için 👉 buraya tıklayınız)

Tüm Master haberlerine bakmak için 👉 şuraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN