Soma Master 4-4 Bakır Gençlerbirliği

Soma Master 4-4 Bakır Gençlerbirliği

Soma Master, Ege Masterler Liginin ilk yarısının sona ermesinin ardından 1 haftalık aradan sonra Bakır GB ile hazırlık maçı oynadı.

Yasin Tunç idaresindeki Soma Master, ikinci yarının ilk haftasında İzmir deplasmanında Şemikler Masterler ile oynayacağı maçın provasını Manisa Süper Amatör Lig takımlarından Bakır Gençlerbirliği takımı ile yaptı.

Yeni transferlerden Selçuk Bulut ve Faruk Ural’ın ilk on bir oynadığı karşılaşma 18 Aralık Pazar günü saat 12:00’da Soma Belediyesi TFF Tesislerinde oynandı.

İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Masterler, Ömür Gündüz, Mutlu Alanya, İlker Çakır ve yeni transfer Selçuk Bulut’un golleriyle 4-3 öne geçti. Bakır Gençlerbirliği maçın bitimine 2 dakika kala bir gol daha buldu ve müsabaka karşılıklı atılan gollerle 4-4 berabere bitti.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN