Soma Master 4-2 Ata 1881 Master

Soma Master 4-2 Ata 1881 Master

Futbola gönül vermiş 40 yaş ve üzeri emektar futbolcuların ikinci baharını yaşadığı Ege Masterler Futbol Ligi’nde Soma Master fırtınası 5.haftada da devam etti.

Ege Masterler Futbol Federasyonu (EMF) A-Grubunda geçen haftayı deplasmanda 5-1’lik Bornova Master galibiyeti ile kapatan Soma Master, 5.hafta evinde konuk ettiği 1881 Ata Master‘i 4-2 mağlup ederek, 5’te 5 yaptı.

Mustafa Ali Elver, Ö.Oğuz Kavas Nuray Öztürk

Soma TFF Tesisleri Suni Çim Sahasında saat 11:00’da başlayan karşılaşmayı Mustafa Ali Elver, Ö.Oğuz Kavas ve Nuray Öztürk hakem üçlüsü yönetti.

SOMA MASTER

İzmir temsilcisi 1881 Ata Master karşısında sahaya Kamil-Taşi-Can-Yücel-İlker-Erol-Emre-Avusturya-Ertuğ-Laz ve Salih on biri ile çıkan Soma ekibi, karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı. Soma ekibine üç puan getiren golleri 3′ 17′ 48 ve 56.dakikalarda Salih Marangoz attı. Konuk ekibin gollerini ise Yusuf Kayalı ve Emin Taşlıyük kaydetti. Emin Taşlıyük’ün kullandığı penaltıyı Soma Master kalecisi Kamil kurtardı.



SALİH MARANGOZ

SALİH MARANGOZ YILDIZLAŞTI

Grubun beşinci haftasında Soma Master, zorlu maçta Ata 1881 Masterleri 4-2’lik skorla mağlup ederken mavi-siyahlıların forveti Salih Marangoz attığı 4 golle maçın yıldızı oldu. Maç öncesinde bu sezon 8 golle takımına katkı sağlayan başarılı forvet bugünde 4 gol atarak Ata 1881 Masterlerin ipini çeken isim oldu.

BELKİDE SEZON FİNALİ OLACAK

BELKİDE SEZON FİNALİ OLACAK

Sezona süper bir giriş yapan ve ilk 5 haftada topladığı 15 puanla Gaziemir Master ile birlikte zirveye kurulan Soma Master aynı puana sahip Gaziemir Master ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.



YASİN TUNÇ

TUNÇ, “ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ZORLU MAÇIMIZ VAR”

Soma Masterler’de ligin 5. haftasında 1881 Ata Master karşısında alınan 4-2’lik galibiyetin sevinci yaşanıyor. Mavi-Siyahlı takım oyuncularının karşılaşma boyunca gösterdiği mücadeleden memnun kaldığını ifade eden Soma Master antrenörü Yasin Tunç, “1881 Ata Master galibiyetin sevincini tabi ki doya doya yaşayacağız. Ancak önümüzdeki hafta bizim gibi namağlup yoluna devam eden Gaziemir Master ile zorlu maça çıkacağız. Bu deplasman maçına da çok iyi hazırlanarak galip gelmek istiyoruz” dedi.

NOT: Karşılaşmaya ait Fotolar Somadaspor Facebook sayfamıza yüklenecektir.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN