Soma Master 3 Puanı Aldı, 2.Sıraya Yerleşti.

Soma Master 3 Puanı Aldı, 2.Sıraya Yerleşti.

Sahasında Dikili 14 Eylül Masteri konuk eden Soma Master, rakibini Semih Sakaldaş ve Halil İbrahim’in golleriyle 2-1 mağlup etti, ikinci sıraya yerleşti.

FOTO-HABER:Ahmet Meriç

Ege Masterler Ligi (EMF) B Grubu 16.hafta maçında Soma Master, Ramazan Güçlü, M.Ali Özdemir, A.Sevban Avcı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada sahaya: Kadir-Cesur-Cici-Ömür-Fatih-Özgür-Erol-Selçuk-Durmuş-Ramazan ve Laz İbo on biri ile çıktı.

Müsabaka Soma Belediyesi TFF Tesislerinde saat 11:00’da başladı.

Maçın başlamasıyla Soma Masterler‘de daha ilk dakikada Durmuş kaleci ile karşı karşıya kaldı, topu az farla dışarı attı. Bu posizyondan 5 dakika sonra Selçuk kaleci ile karşı karşıya kaldı. Onunda topu az farkla dışarı çıktı.

Dakikalar 35’i gösterdiğinde Laz ibo sağdan ceza sahası içine girdi. Yerden içeriye sert bir orta yaptı. Rakip topu dışarı atmaya çalışırken kendi ağlarına gönderdi skor 1-0 oldu.

İlk yarının bitiş düdüğünden önce Semih kornerden gelen topa çok iyi yükseldi. Kafa vuruşu yaptı. Top yan direği adeta yaladı ve dışarı çıktı. Bu pozisyondan sonra ilk yarı Soma Masterlerin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı başlar başlamaz Soma Masterler ikinci golü bulmak için rakibinin üstüne gitmeye başladı. Kenardan yapılan ortada Semih golü attı maçın orta hakemi golü verdi, sevinç yaşandı ama hakem Dikili oyuncular ile konuşunca golü anlamsızca iptal edince biraz gerginlik yaşandı.

Bu golden 5 dakika sonra Ramazan Yılmaz’ın kafa golü geldi yan hakemin bayrağı ile gol iptal edildi. Dakikalar 60 olduğunda Ramazan Yılmaz kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin yanından vurdu ve skoru 2-0′ a getirdi. Soma Masterler bu dakikadan sonra iyice rahatladı.

Mavi-siyahlılar, Selçuk, Durmuş ve Laz İbo ile girdiği bir çok posizyondan da yararlanamadı ve maç tam bu skor ile bitecekken Dikili 14 Eylül Master bir gol bulsa da maçın kazananı Soma Master oldu.

Bu maça çıkarken Soma Masterler da eksik oyunculara rağmen galip gelmesini bildi. Kaptan Yücel’in cezalı olması takımın dinamosu Rasit’in ve Dinçer’in sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamadığı ve iş nedeniyle Hüseyin’in de olmamasından dolayı galip gelerek çok kötü başladığı ligde ikinci sıraya yerleşmiş oldu. İkinci yarı transferlerinde takıma katkısı ile özellikle Fatih Demirhan ve Ramazan Yılmaz’ın performansı Soma Masterler üstlere taşırken Ramazan Yılmaz oynadığı 5 maçın 5′ inde de fileleri havalandırmış oldu..

Soma Master
İlk maçın skoru: 14 Eylül Master 2-3 Soma Master

İlk maçta goller Cesur, Halil ve Erol’dan geldi.

Ligin ilk devresinde 5 Kasım 2023 Dikili Erdal İnönü Sahasında oynanan maçın skoru 14 Eylül Master 2-3 Soma Master şeklindeydi. Karşılaşmada golleri Cesur Çayır, Halil Sümer ve Erol Tör kaydetti. Maçın detayları için 👉 buraya tıklayınız!

Rakip Mesev Master

16.Haftayı 2-1’lik 14 Eylül Master galibiyeti ile 26 puanla play-off hattının içerisinde kapatan temsilcimiz Soma Master, 17.hafta maçında Mesev Masterin konuğu olacak. 14 Eylül Master ise sahasında Manisa 1965 Masteri ağırlayacak.

Tüm Master haberleri için 👉 buraya tıklayınız!

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN