Soma Master 3-4 Bergama Master

Soma Master 3-4 Bergama Master

Soma Master, Ege Masterler Lig’e verilen devre arası döneminde Bergama Master ile hazırlık maçı oynadı.

Ege Masterler Ligi’nde ilk devreyi 19 puanla üçüncü sırada tamamlayan Soma Masterler lige verilen arada ikinci hazırlık maçında Bergama Masterler‘e 4-3 mağlup oldu.

TFF Soma Belediyesi Tesislerinde oynanan maçta Soma Masterlerin yeni transferleri Selçuk Bulut, Faruk Ural, Durmuş Ateş ve Cesur Çayır’da Bergama Master maçında forma giydi

70 dakikası 4-3 konuk ekip Bergama Masterlerin üstünlüğünü ile biten maçta Soma ekibimizin gollerini İlker Çakır (2) ve Laz İbo attı.

Soma Master’in daha önce Manisa Süper Amatör Lig ekiplerinden Bakır Gençlerbirliği takımı ile oynadığı hazırlık maçı 4-4 berabere sonuçlanmıştı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN