Soma Master 3-1 Balçova Termal Master

Soma Master 3-1 Balçova Termal Master

Ege Masterler Ligi A-Grubu 3.hafta maçında, Soma Masterler sahasında Balçova Termal Master ’i 3-1 mağlup etti.

Soma TFF Tesislerinde oynanan maçta mavi-siyahlılara galibiyeti getiren golleri Ertuğ Ünlü, Mustafa Avusturya pen. ve İlker Çakır kaydetti. Misafir ekibin tek golünü ise Engin Erdağ attı.

Soma temsilcisi üçte üç yaptı

Soma temsilcisi üçte üç yaptı

İlk hafta Şemikler Devrim Master ‘i evinde 4-0, ikinci hafta Güzelyalı Master’i deplasmanda 5-1 mağlup eden Soma Masterler, bugünde konuk ettiği Balçova Termal Masterleri 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla Soma Masterler 3. hafta sonunda puanını 9’a çıkardı. Grupta şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olan Soma temsilcisi, üst üste aldığı 3 galibiyetle beraber kendisi gibi 9 puana sahip Gaziemir Masterler ile zirvenin ortağı oldu.



Dönüm noktasını Yusuf Mayak belirledi

Dönüm noktasını Yusuf Mayak belirledi

Maçın dönüm noktası bitime 8 dakika kala skor 2 1 iken Soma Master defansının uzaklaştıramadığı bir topta Balçova Termal Masterlarda Halit Türker araya girdi. Kaleci Kamil’den sıyrıldı ve topu boş kaleye yolladı. Herkes ”gol” derken Yusuf Mayak sakatlanma pahasına atlayarak topu çizgiden çıkardı ve akabinde yan direğe çok sert çarparak sakatlık geçirdi. O topun dönüşünde ise Masterler ilker Çakır ile farkı üçe çıkaran golü kaydetti.

Haftayı 3-1’lik Balçova Termal Master galibiyeti ile kapatan Soma Masterler, 4.hafta İzmir deplasmanında Bornova Masterlerin konuğu olacak.



BALÇOVA TERMAL MASTER

Haftayı 3-1’lik Soma Master mağlubiyeti ile kapatan İzmir temsilcisi Balçova Termal Masterler ise evinde Agamemnon Masterleri misafir edecek.

Ramazan Güçlü-Doğukan Nasırlı-İhsan Açıcı

Soma Master 3-1 Balçova Termal Master

STAD:TFF Tesisleri
HAKEMLER:Ramazan Güçlü-Doğukan Nasırlı-İhsan Açıcı
SOMA MASTER:Kamil-Tolga-Can-İlker-Yücel-Erol-Avusturya-Ertuğ-Yusuf-Salih-Semih
YEDEKLER:Kadir, Laz, Halil, Baybars, Mutlu, Emrah Fatih
ANTRENÖR:Yasin Tunç

BALÇOVA TERMAL:Salim-Suavi-Halit-Samet-Özkan-Hakan-Ali-Timur-Selim-Murat-Ekrem
YEDEKLER:Tufan, Engin
ANTRENÖR:Tufan Ismık
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:Ertuğ Ünlü, Avusturya, İlker Çakır (Soma Master),Engin Erdağ (Balçova Termal)

Karşılaşmaya ait fotolar Somadaspor Facebook sayfamıza yüklenmiştir. Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız!

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Soma Master 4-0 Şemikler Devrim Master
Güzelyalı Master 1-5 Soma Master

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN