Soma Master 2-2 Manisa 1965 Master

Soma Master 2-2 Manisa 1965 Master

Ege Masterler Ligi B-Grubu 19.hafta maçında lider Manisa 1965 Master ve yakın takipçisi Soma Master arasında oynanan maç 2-2 berabere sonuçlandı.

Lig’de 37 puan ve bir maç fazlasıyla lider durumda bulunan Manisa 1965 Master ile bir maçı eksik 29 puanla ikinci sırada yer alan Soma Master 24 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da Soma Belediyesi TFF Tesisleri Sentetik Saha’da karşı karşıya geldiler.

Maçta iki kez geriye düşen Soma Master, Hüseyin Turan ve Yücel Durali’nin golleriyle karşılaşmadan 2-2’lik skorla ayrıldı. Manisa 1965 Master’in ikinci golünü atan Tansu, 58.dakikada attığı gol sonrası formasını çıkardığı için ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Soma Master adına Ramazan Yılmaz, Manisa 1965 Master adına ise Ali Osman Tunç’un birer topları direkten döndü.

Soma Master’den maçın hakemine büyük tepki!

Karşılaşmanın 18.dakikasında Manisa 1965 Master kale gol çizgisi üzerinde yaşanan bir el pozisyonu tartışmalara neden oldu. Mavi beyazlılar’da , ceza sahası içerisinde oluşan karambolde Ramazan Yılmaz’ın kaleciyi geçen sert şutunu Manisa 1965 Masterli oyuncu eliyle çıkardı. Soma Masterli futbolcular Manisa’lı oyuncunun topa eliyle müdahale ettiğini belirtti ve maçın hakemi Oğuz Kılınç’a uzun süre itiraz etti. Kılınç bu pozisyonda devam kararı verdi.

İlk maçta berabere sonuçlanmıştı

Ligin ilk devresinde Yunus Emre Muradiye Belediye Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada Soma Master, ilk 15 dakikasına peş peşe yediği gollerle 3-0 mağlup girdiği maçtan müthiş geri dönüşe imza atarak; Can Açıkgöz (2) ve Semih Sakaldaş’ın golleriyle bir puan çıkarmayı başarmıştı.(detaylara 👉 buradan bakabilirsiniz)

Kula deplasmanında puan mücadelesi verecek

20.Hafta mavi-siyahlı ekibimiz Kula Ülkü Master deplasmanına giderken, Manisa 1965 Master haftayı bay geçecek.

Soma Masterin kalan maçları

20.Hafta Kula Ülkü-Soma Master
21.Hafta Soma Master-Balçova Termal
22.Hafta Aliağa Gücü-Soma Master

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görseller 👉 somadaspor Facebook sayfamıza yüklenmiştir! Tüm Master haberleri için 👉 buraya tıklayınız!

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN