Soma Master 2-2 Kula Ülkü Master

Soma Master 2-2 Kula Ülkü Master

Ege Masterler Ligi (EMF) B-Grubunda haftaya 7 puanla 9.sırada giren Soma Master, 8 puanla 8.sırada yer alan Kula Ülkü Master ile 2-2 berabere kaldı.

Geçen hafta Manisa deplasmanında 3-0 geriye düşmesine rağmen müthiş bir geri dönüşe imza atarak karşılaşmadan 3-3’lük skorla ayrılan Soma Master, 9.hafta sahasında Kula Ülkü Master ile karşılaştı.

Soma Master evinde Mehmet Kaya ve Selçuk Macun‘un golleriyle iki kez geriye düştüğü maçta Kula Ülkü Master ile 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi takım adına golleri Yücel Durali ve Dinçer Çakır penaltıdan kaydetti. Kula Ülkü Master adına Hüseyin Ali Kara‘nın penaltı vuruşunda, Yasin Uzun gole izin vermedi.

Kula Ülkü Master beraberliği ile puanını sekiz’e yükselten Soma Master, 10.hafta İzmir deplasmanında Balçova Termal Master’in konuğu olacak. Kula Ülkü Master ise Manisa 1965 Master’i sahasında ağırlayacak.

Soma Master 2-2 Kula Ülkü Master

SAHA: Soma / TFF
HAKEMLER:Tolga Özgüven-Hakan Küçükturan-Gökhan Alpdoğan
SOMA MASTER: Yasin-Tolga-Halil-Can-Ömür-Yücel-Bahadır-Yusuf-Raşit-Dinçer-Semih
YEDEKLER:Kadir, Cesur, Halil, Hüseyin, Onur, Bahadır
TEKNİK SORUMLU:Halil İbrahim Bahadır

KULA ÜLKÜ MASTER:Tayfun-Halil-Ali-Günay-Recep-Hakan-Hüseyin-Selçuk-Mustafa-Yalçın-Mehmet
YEDEKLER:Nurettin, Murat, Mehmet, Serdal
TEKNİK SORUMLU: Gökmen Küçük
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: dk.5 Mehmet Kaya, dk.48 Selçuk Macun (Kula Ülkü Master), dk.13 Yücel Durali, dk.55 Dinçer Çakır pen. (Soma Master)

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere bakmak için 👉buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN