Soma Master 2-0 Karşıyaka Alaybey Master

Soma Master 2-0 Karşıyaka Alaybey Master

Soma Masterler, Karşıyaka Alaybey Masterler engelini de kayıpsız geçti.

Ege Masterler Federasyonu (EMF) B-Grubunda 9.haftaya girilirken 22 puanla zirvede yer alan Soma Masterler, 19 puanla ikinci sırada yer alan Karşıyaka Alaybey Masterleri ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

KERİM UZUNSoma TFF Tesislerinde saat 14:00’de başlayan karşılaşmada Kerim Uzun, Uğurcan Türkan ve Tamer Daşdelen hakem triosu görev yaptı.

Soma Masterler, sakatlıkları süren; Fatih Kaya, Ali Tatlı, Halil Sümer, Cenk Önder ve Yusuf Mayak’tan yoksun çıktığı Karşıyaka Alaybey Masterler karşısında Hakan Durur ve Bahadır Özgen’in penaltıdan attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı.

BAHADIR ÖZGEN PENALTISoma Masterler 10.dakikada kazandıkları ilk  penaltıda Bahadır Özgen’in vuruşunu İrfan Geriş müthiş uzandı ve gole izin vermedi..



Ev sahibi ekip bu galibiyetle puanını 25 yaparken gelecek hafta İzmir deplasmanında Bostanlı Masterlerin konuğu olacak. Karşıyaka Alaybey MasterSoma Masterler mağlubiyeti ile 19 puanda kalan Karşıyaka Alaybey Masterler ise evinde Dikili Kardeş Masterleri konuk edecek..

KADİR DURHAN
Maçın Adamı ”Kadir Durhan”

Takım olarak başarıya odaklanmış Soma Masterlerde, kazanılan Karşıyaka Alaybey Masterler galibiyetinde defans oyuncuları; Yücel Durali, ilker Çaır, Tolga Yaman ve Hasan Oğuz kadar kaleci Kadir Durhan’ın büyük katkısı oldu. Başarılı kaleci, rakibin kırılma noktalarında ve tehlikeli geldiği anlarda yaptığı başarılı kurtarışlarla kalesinde adeta devleşti, rakip forvete gol şansı tanımadı. Kendisini kutluyoruz..



Hakan Durur

Hakan Durur’un Performansı Sürüyor..

Oynadığı başarılı futbolunu birde golle taçlandıran Hakan Durur, maçın ardından yaptığı açıklamada ”Eksik oyuncularımızın çokluğuna rağmen bu karşılaşmayı net bir skorla kazanmak bizim için önemliydi. Karşıyaka Alaybey Masterlerin grubun en iyi takımlarından biri olduğunu biliyorduk. Ama bizde iyi mücadele ettik ve yakaladığımız fırsatları golle değerlendirdik. Ufak tefek gerilimler olsa da, maçın sonunda dostça sahadan ayrılmak güzeldi.  Önce takımımızı sonra Alaybey Masterleri kutluyorum”dedi.

 

AYHAN DEMİR SOMA MASTER

Hoş Geldin Sarp Bebek

Soma Masterlerin çalışkan isimlerinden Ayhan Demir, 10 gün önce dede olmanın sevinciyle takıma maç öncesinde Mersa Otel’de kahvaltı verdi. Bizlerde dedeliği tadan Ayhan Demir’e göz aydınlığı, Sarp bebeğe de ”Hoş Geldin Sarp Bebek” diyoruz..

KERİM UZUN

Soma Master 2-0 Karşıyaka Alaybey Master

STAD:Soma / TFF Tesisleri
HAKEMLER:Kerim Uzun-Uğurcan Türkan-Tamer Daşdelen
SOMA MASTER:Kadir-Tolga-Hasan-Yücel-İlker-Mutlu-Avusturya-Hakan-Bora-Bahadır-Y.İpek
YEDEKLER:Adem, Ayhan, Ahmet, Kepçe, Ramazan
TEKNİK SORUMLU:Reha Fidan

ALAYBEY MASTER:İrfan-Y.Sinan-Erhan-Murat-Selim-Koray-Halil-Volkan-Savaş-Ferhat-Özkan
YEDEKLER:İbrahim, Engin, Abdurrahman, Okan, Nazif, Gökmen
TEKNİK SORUMLU:Hikmet Zeytun
GOLLER:dk. 27 Hakan Durur, dk. 32 Bahadır Özgen pen. (Soma Master)
KIRMIZI KARTLAR:Yok

Grupta oynadığı 9 maçta 8 galibiyet ve bir beraberlikle 24 puan toplama başarısını göstererek namağlup liderliklerini 10.haftaya taşıyan Soma Master takımını kutluyorum.

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!
SOMA MASTER-KARŞIYAKA ALAYBEY MASTER






































Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN