Soma Master 2-0 Bora Master

Soma Master 2-0 Bora Master

Soma Master ve Bora Master Ekim ayında başlaması planlanan Ege Masterler Ligi öncesinde hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

17 Eylül Pazar günü saat 15:00’da Linyit Stadında oynanan karşılaşmayı Soma Masterler her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazandı.

Fifa kokartlı hakemlerimizden Cevdet Yıldırım‘ın düdük çaldığı karşılaşmada Soma Masterleri galibiyete taşıyan golleri; 20.dakikada penaltıdan Dinçer Çakır ve 60.dakikada Halil İbrahim Bahadır kaydetti. Maçın 62.dakikasında Bora Masterler de Salih Marangoz‘un penaltı atışı direkten döndü. Sıcak havaya rağmen her iki takımın mücadelesi ve oyun kalitesi üst düzeydeydi.

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt 👇kısmından bakabilirsiniz!

👉Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN