Soma Master 1-2 Eşrefpaşa Master

Soma Master 1-2 Eşrefpaşa Master

Soma’yı Ege Masterler Liginde (EMF) temsil eden 3 takımdan biri olan Soma Master, sezonun açılış maçında sahasında Eşrefpaşa Master‘e 2-1 mağlup oldu.

Ege Masterler Ligi B-grubunda; Mesev, Bayraklı, Kula Ülkü, 881 Ata, Eşrefpaşa, Aliağa Gücü, Manisa 1965, Balçova Termal, 9 Eylül Master ve Dikili 14 Eylül Masterler ile yer alan Soma Master, sezonun ilk haftasında sahasında karşılaştığı İzmir temsilcisi Eşrefpaşa Master‘e her iki yarıda yediği gollerle 2-1 mağlup oldu.

Maç Karakurt’ta oynandı

Sezonun ilk karşılaşması normalde İzmir’de oynanaması gerekiyordu. Ancak temsilcimiz Soma Master, saha sıkıntısı yaşayan Eşrefpaşa Master’in isteği kabul etti ve ilk maça Soma Master ev sahipliği yaptı. Aynı saha sıkıntısını yaşayan Soma Master’de çareyi Kırkağaç Karakurt Sahasında buldu ve karşılaşmada bu sahada oynandı.

Eksik oyuncuların sıkıntısı yaşandı

Eşrefpaşa Master karşısında sahaya kırmızı kart cezalıları, Ömür Gündüz, Semih Sakaldaş, Halil ibrahim Bahadır ve iş mazeretinden dolayı maça gelemeyen Hüseyin Turan’dan yoksun çıkan Soma Master, bu oyuncuların yokluğunun sıkıntısını maç boyunca yaşadı. Masterlerimiz, Manisa İl Hakemlerimizden Baykal Yavuz-Erolcan Laçin ve Celile Akalp hakem triosunun yönetim gösterdiği karşılaşmanın ilk yarısını 25.dakikada Güney Aydenk‘in ayağından yediği golle 1-0 geride tamamladı.

İkinci yarıya önce beraberlik sonrada galibiyet golü için çıkan Soma Masterler, 49.dakikada Arif Adıbelli‘nin golüyle bir anda 2-0 geriye düştü.

53.dakikada Yusuf Mayak‘ın ön direğe kestiği topa ayak koyan Dinçer Çakır farkı bire indirse de kalan süre Soma Master için yeterli olmadı: Soma Master 1-2 Eşrefpaşa Master

Yusuf Mayak: ”Oyuna iyi başlayan, pozisyon bulan taraf bizdik”

Soma Master’in orta saha oyuncusu Yusuf Mayak  2-1’lik mağlubiyetle sonuçlanan Eşrefpaşa Master maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Sezonun ilk maçında sahaya kazanmak için çıktıklarını belirten Mayak:

” Oyuna iyi başlayan, pozisyon bulan taraf bizdik aslında. Ancak golü bulan rakibimiz Eşrefpaşa Master oldu. Maçta 2-0 geriye düşmemize rağmen oyundan kopmadık. Farkı bire indirsek te kalan sürede istediğimiz ve arzu ettiğimiz golü maalesef bulamadık. Maçta eksik oyuncularımızın yokluklarını büyük ölçüde hissettik. Bu maçı unutup, önümüzdeki hafta yine sahamızda oynayacağımız Ata Master maçına iyi hazırlanıp, yeniden eski kimliğimize bürüneceğiz. Soma’dan üç puanla ayrılan rakibimiz Eşrefpaşa Masterleri de tebrik ediyorum.’’diye konuştu.

2.Hafta rakip 1881 Ata Master

Sezona 2-1’lik Eşrefpaşa Master mağlubiyeti ile başlayan Soma Master, ikinci hafta yine sahasında bir diğer İzmir temsilcisi 1881 Ata Master’i konuk edecek. Karşılaşma 14 veya 15 Ekim’de oynanacak. Müsabakanın net tarih-saha ve saati Cuma günü belli olacak.

Soma Master 1-2 Eşrefpaşa Master

SAHA: Kırkağaç / Karakurt
HAKEMLER: Baykal Yavuz-Erolcan Laçin-Celile Akalp
SOMA MASTER: Kadir Durhan-Tolga Yaman-Cesur Çayır-Yücel Durali-Halil Sümer-Emre Öztabak-Can Açıkgöz-Raşit Çakır-Yusuf Mayak-Dinçer Çakır-Durmuş Ateş
YEDEKLER:Yasin Uzun, Baybars Kabakoğlu, Erol Tör, Onur Çetin
YÖNETİCİ:Ahmet Meriç

EŞREFPAŞA MASTER:İbrahim Derbent-Muhittin Durmaz-Salih Tütüncü-Mehmet Acar-Yavuz Uluğ-Arif Adıbelli-M.Kamil Özhanlı-H.Hüseyin Akşahin-Güney Aydenk-Salih Vericioğlu-İdris Uluğ
YEDEKLER:A.Doğan Aytekin, Şeyhmuz Bilge, Mehmet A.Dikici, Metin Fidan
TEKNİK SORUMLU: Mehmet A.Dikici
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: dk.25 Güney Aydenk, dk.49 Arif Adıbelli (Eşrefpaşa Master), dk.53 dinçer Çakır (Soma Master)

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt 👇kısmından, tüm Master haberlerine ise 👉 şuradan bakabilirsiniz!

somadaspor

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN