Soma Master 0-2 Akhisar Master

Soma Master 0-2 Akhisar Master

Soma Masterler +50 yaş grubu ve Akhisar Masterler +50 yaş grubu Linyit Stadı’nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Usta ayakların bir araya geldiği ve dost hane havada geçen maçta Akhisar Masterler +50 ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Konuk ekibe galibiyet getiren gollerini: Hüseyin Gürlüoğlu (pen.) ve Şentük Karabak kaydetti.


Soma Masterler 2 Penaltıyı Gole Çeviremedi

Saat 13:30’da başlayan maçta sahaya; Gökhan-A.Meriç-A.Koyun-Reha-Muzaffer-Hasan-Mehmet-Cenk-Celal-Şahin ve Seyit on biri ile çıkan Soma Masterler, Hasan Oğuz ve Ahmet Koyun ile penaltı atışından yararlanamadı. Seyit Çetinkaya‘nın bir topu da direkten döndü.

Soma Masterler ikinci hazırlık maçlarını Kütahya temsilcisi Tavşanlı Linyitspor ile 1 Nisan Perşembe günü Linyit Stadı’nda oynayacak. Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız..

Bağlantılı Haberler:

Egede Master Futbolunu Yön Verenler
+50 Soma Masterler Isınma Turlarında

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN