Soma Linyitspor’dan Görkemli Kuşak Sınavı

Soma Linyitspor’dan Görkemli Kuşak Sınavı

Soma Linyitspor Kulübü Taekwondo branşından görkemli kuşak terfi sınavı

Soma Linyit Taekwondo Branşı, Taekwondo Federasyonun kuralı gereği dört ayda bir yapılması gereken salon içi kuşak sınavını 96’sı bayan 198 sporcunun katılımı ile Soma Gençlik Merkezi Tesisleri’nde gerçekleşti.

Kuşak Sınavına, sınav komisyonu olarak; Siyah Kuşak 7.Dan 5.Kademe Milli Takım Antrenörü ve Kulüp Başkanı Orhan Karslı‘nın yanı sıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert, 3.Kad. Ant. Siyah Kuşak 5.Dan Fatma Karslı Milli Hakemlerimizden Mustafa Altınöz, Milli sporcularımızdan Ali Gürleyen ve 13 Eylülspor Kulübü Antrenörü Kayhan Yılmaz görev aldı.

Sınava ilgi bir hayli büyüktü

Soma Gençlik Merkezi Tesisleri’nde gerçekleşen kuşak sınavında; gerek miniklerin gerekse büyüklerin yardımlaşması ve dayanışmasının yanında disiplin ön plana çıktı. Kalabalık seyirci topluluğunun izlediği kuşak sınavından sonra ki gösterilerde, nefesler kesilirken salondaki izleyici ve aileler sporcuları ayakta alkışladı. Kuşak sınavında ter döken tüm öğrenciler bir üst kuşağa terfi etti.



ORHAN KARSLI

Orhan Karslı, ”Amacımız iyi bir birey ve milli takıma sporcu kazandırmak”

Gerçekleştirilen kuşak terfi sınavıyla ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı ve Milli Antrenör Orhan Karslı, “Öncelikle bizlere her türlü desteği sağlayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert’e ve Fatma Karslı, Mustafa Altınöz ve Ali Gürleyen’e teşekkür ederim. Kulübümüzün 2022 yılı Eylül ayı faaliyet raporunda yer alan Salon İçi Kuşak Sınavı her zaman olduğu gibi her yaş grubundan, Halk Eğitim Sporcuları da dahil toplam 198 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Kuşak terfi dönemleri sporcuların gelişimi açısından önemlidir. Velilerimizin de katılımıyla birlikte coşkulu bir şekilde kuşak terfi sınavlarını gerçekleştirdik. Alt yapıda yetişen çocuklarımız ileride Soma’mızı ve Manisa’mızı en iyi şekilde temsil edecektir. Amacımız iyi bir birey ve milli takıma sporcu kazandırmak” dedi.

 

NOT:Kuşak Sınavı Fotoları Somadaspor Facebook sayfamıza yüklenecektir.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN