Soma Linyitspor Tekvando Kuşak Sınavı Yapıldı

Soma Linyitspor Tekvando Kuşak Sınavı Yapıldı

Soma Linyitspor Kulübü Taekwondo branşında 2023 kuşak terfi sınavı gerçekleştirildi.

Taekwondo Federasyonun kuralı gereği dört ayda bir yapılması gereken salon içi kuşak sınavı 96’sı bayan 188 sporcu ve ailelerin katılımıyla Vali Muzaffer Ecemiş spor salonunda yapıldı.

Kuşak Sınavı boyunca, üst seviye sporcularının yaptığı muhteşem hareketler izleyenlerden büyük alkış aldı.

Soma Linyitspor Kulübü başkanı ve aynı zamanda Siyah Kuşak 7.Dan 5.Kademe Milli Takım Antrenörü Orhan Karslı, sınava giren tüm sporcuların başarılı olduğunu ve bir üst kuşağa terfi ettiğini söyledi. Karslı, sınavda ter döküp başarılı olan sporcuları kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN