Soma Linyitspor Taekwondo Ocak Ayı Kuşak Sınavı Yapıldı

Soma Linyitspor Taekwondo Ocak Ayı Kuşak Sınavı Yapıldı

Soma Linyitspor Kulübü’nün 2024 Ocak ayı Taekwondo Kuşak Sınavı 130 sporcunun katılımı ile Soma Vali Muzaffer Ecemiş Spor salonunda yapıldı.

Çok sayıda sporseverler ve ailelerin izlediği kuşak sınavında başarılı olan sporcular bir üst kuşağa terfi etti. Siyah kuşaklı üst seviye sporcuların yaptığı gösteriler göz kamaştırdı.

Orhan Karslı teşekkür etti

Soma Linyitspor Kulübü başkanı ve aynı zamanda Siyah Kuşak 7.Dan 6.Kademe Milli Takım Antrenörü Orhan Karslı, ‘’Kuşak sınavınızda başarılı olan tüm sporcularımızı kutluyor,  sınavımızda; bizleri yalnız bırakmayan. Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz sayın Dilek Mert hanımefendiye, sporcu ailelerimize ve sınav komisyonu değerli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca çok değerli sporcularımız, kardeşlerimiz;

Serpil Konak, Sinem Eryılmaz, Mustafa Altınöz, Ali Gürleyen, İsmail Geyik, Kenan Ergin, Cuma İnce, Ahmet Bayraktar, Kayhan Yıldız, Kadir Kurum, diş doktorumuz Aydın Uludağ veee Oğuzhan Karslı, Elif Tuğçe Karslı,
Fatma Karslı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, iyiki varsınız.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN