Soma Linyitspor, Taekwondo Branşında Büyük Başarı

Soma Linyitspor, Taekwondo Branşında Büyük Başarı

Soma’da Taekwondo sporunun yaygın hale gelmesinde öncülük eden Soma Linyitspor Kulübü, Taekwondo branşında büyük başarı.

Antrenörlerden Orhan KARSLI Ümit’ler Avrupa şampiyonası için Milli Takımın başında İsveç yolcusu. Fatma KARSLI 3. Kademe Antrenör, Oğuzhan KARSLI ‘da 2. Kademe Antrenörlük kursu için; Ankara’da bulunuyor.
Ayrıca Yıldızlar Türkiye Taekwondo Milli takım seçmelerinde Hakem olarak da Mustafa ALTINÖZ, Ankara’da görev yapıyor.


NE MUTLU BİZLERE

Taekwondo sporunu Somamıza sevdiren kulübün başkanı ve milli takım antrenörü Orhan Karslı, ”Bundan sonra çalışmalarımız çok daha bilimsel ve verimli olacağından hiç şüphemiz yok. Soma Linyit spor kulübü yönetim kurulu olarak tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve hakemlerimize başarılar diliyoruz.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN