Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası Başlıyor

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası Başlıyor

Soma Teiaş Eğitim Merkezi Futbol Sahası 11 aylık sessizliğini bozup 29’uncusu yapılacak Kaymakamlık Bahar Kupası ‘Bora Bilgener’ Futbol Turnuvasına kucak açacak.

Somamızda her yıl geleneksel olarak düzenlenen, yüzlerce kişinin izlediği kurumların, halkın kaynaştığı Kaymakamlık Bahar Kupası Futbol Turnuvası açılışı 4 Mayıs Perşembe günü yani yarın start alacak.

Açılışın ardından ilk karşılaşma saat 16:30’da D-grubunda mücadele eden Huzurevi ve Mevlana Özel Eğitim Meb takımları arasında oynanacak.  Günün ikinci maçı ise, A-grubunda Nakliyeciler Kooperatifi ile ELİ-2 takımları arasında saat 18.00’da oynanacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Soma İlçe Gençlik Spor Müdürü Dilek Mert,  Centilmence ve Fair-Play havasında bir futbol turnuvası dileğiyle turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Turnuvanın ikinci gün programı şöyle:

05.05.2023 Cuma 16:30 Soma Bld-Eli-1
05.05.2023 Cuma 18:00 İmbat-Esnaf Odası

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN