Soma Kartallarından Duyarlı Davranış

Soma Kartallarından Duyarlı Davranış

Soma’da Beşiktaş’a gönül veren insanların bir araya gelerek girdiği Soma Kartalları oluşumundan Adana’da ki köy okuluna büyük destek.

SOMADASPOR

Henüz yeni kurulan Soma Kartalları oluşumu büyük bir sosyal projeye imza attı. 3 Gün önce sosyal medya üzerinden yaptıkları duyuruyla yardım kampanyasını başlatan Soma Kartalları kısa sürede diğer insanların katkılarıyla da büyük bir kırtasiye malzemesi topladı. Soma Kartalları grup üyeleri; “Soma’da bizim gibi diğer insanların da böyle projelere imza atmasını temenni ediyoruz. Ve yapacağımız diğer projelerde Soma halkımızdan daha fazla destek bekliyoruz” dediler.


Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN