Soma Karaelmasspor Lige Hazır!

Soma Karaelmasspor Lige Hazır!

Somayı Turgutalp GSK ile birlikte 1.Amatör ligde temsil edecek Karaelmasspor, zorlu geçecek lig maratonu öncesinde bir araya gelerek lige hazırız mesajı verdi.

Manisa Hüseyin Gazi Kılınç Sezonu 1.Amatör Lig Akhisar Yaz Grubunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Karaelmasspor‘da tüm gözler bu hafta sonunda başlayacak lige çevrildi. Zorlu lig maratonu öncesinde kulüp başkanı Yılmaz Analı’nın çifliğinde düzenlenen moral yemeğinde bir araya gelen yönetim, teknik heyet ve futbolcular, şampiyonluk için ”Soma Karaelmasspor Lige Hazır” mesajını verdiler.

YILMAZ ANALI

Yılmaz Analı, ”Karaelmasspor’u Süper Amatör Lige Taşıyacağız”

Yemekte konuşan Soma 301 Karaelmasspor Kulüp Başkanı Yılmaz Analı, “Öncelikle 2022-2023 futbol sezonunun tüm kulüplere, yöneticilere ve sporcularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Lige, Ülkemizde yaşanan 100 yılın deprem felaketi sonrası verilen aranın ardından bu hafta sonu Gölmarmarspor maçıyla merhaba diyeceğiz.”




Süper Amatörden Bal Ligine Kadar Olan Hedefimizle Yola Çıktık

”Sezona antrenörlerimiz Yusuf ipek ve Doğan Gülşen nezaretinde yaklaşık iki aydır hazırlanıyoruz. Somalılar dan oluşan bir kadro ile Süper Amatöre ve yine Somalılar dan yapılacak takviyelerle Süper Amatörden Bal Ligine kadar olan hedefimizle yola çıktık, Allah’ım utandırmasın. Bu yıl için hedef şampiyonluk dışında fair-play, gol krallığı ve na mağlup ünvanlarını alıp şampiyon olmak. Biz bu ekibe yürekten inanıyoruz. Sakatlık, kaza bela olmazsa inşallah yolun sonunda Karaelmasspor’u Süper Amatör Lige taşıyacağız” diye konuştu.

SOMA 301 KARAELMASSPOR

Rakip Gölmarmaraspor

Karaelmasspor sezonun ilk haftasında 11 Mart Cumartesi günü saat 15.00’da Gölmarmaraspor ile Akhisar Sazoba sahasında karşı karşıya gelecek. Karaelmasspor’un grubu ve ilk hafta maçlarının programı şöyle:



Akhisar Yaz Grubu

1-Selçikli
2-Medar Gb
3-Akhisargücü
4-Sazoba Spor
5-Turgutalp SK
6-Karaelmas SK
7-Süleymanlı Bld
8-Karabulut Spor
9-Hamidiye 6 Eylül
10-Gölmarmaraspor

İlk Hafta Maçları

Gölmarmara Karaelmas
Süleymanlı Bld Selçikli
Hamidiye D.6 Eylül Medar
Sazoba Turgutalp Spor
Karabulut Akhisargücü

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN