Soma Karaelmasspor Forma Sponsoru Arıyor

Soma Karaelmasspor Forma Sponsoru Arıyor

Manisa Amatör Küme ekiplerinden Soma 301 Karaelmasspor’un kulüp başkanı Levent Analı, forma sponsoru aradıklarını belirtti.

Yıllarca Soma futboluna kendini adamış bir isim olan Levent Analı, konuyla ilgili bloğumuza yaptığı açıklamada, Soma 301 Karaelmasspor takımının 8 yıldır çeşitli yaş gruplarında Manisa Amatör Küme’de mücadele ettiğini hatırlattı. Kısıtlı imkanlara rağmen Soma’yı tüm yaş gruplarında temsil eden tek takım kendilerinin olduklarına dikkati çeken Analı:

“Kurulduğumuz günden buyana, maddi imkansızlıklara rağmen çeşitli yaş gruplarıyla 8 yıldır Manisa Amatör Lig’de mücadele eden takımın kapısına kilit vurmayı tercih etmedik. Bu sezon da tüm yaş gruplarımızla lige katılma kararı aldık. Futbolda yetiştirdiğimiz bir çok oyuncuyu profosyonel takımlara göndermekle Soma ilçemizin tanıtımına önemli katkılarda bulunduk. Genç yetenekleri kötü alışkanlıklardan arındırma, sosyalleşme ve topluma iyi bir birey kazandırma adına hiç olmadığı kadar gelecek desteğe ihtiyacımız var. Bunun için forma sponsoru arıyoruz.” diye konuştu.

KARAELMASSPOR-FORMA

Sotesspor maçında bir formayı iki oyuncu giydi!

Soma iş adamlarına seslenen Levent Analı, “Takımımız amatör statüde olduğu için isteyen kişi ya da kurumlar kulübe forma sponsoru olarak bu gideri vergiden düşebilecek. Dediğimiz gibi özellikle soğuk ve yağmurlu havalarda sahaya çift forma ile çıkmak zorunda kalıyoruz. İlk devre yağmurdan ıslanan oyuncularımızın formalarını sağlıklarını düşünerek ikinci yarı mutlak değiştirmemiz gerekiyor. Bu anlamda yedek forma olmadığı için büyük sıkıntı yaşıyoruz.



Hatta iki gün önce Sotesspor ile oynadığımız U16 karşılaşmasında bir yedek oyuncumuzun forması olmadığı için çıkan oyuncunun formasını tersten giydirerek oyuna sokmak zorunda kaldık. İlçemizin değerli iş insanlarından yardım bekliyoruz. Gençleri kötü alışkanlıklarından korumak ve topluma sağlıklı bir birey olmaları, takımımızın yaşaması için iş insanlarının bize dönüş yapmasını heyecanla beklemekteyiz.” ifadelerini kullandı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN