Soma Karaelmas Spor 6-0 Sazoba Spor

Soma Karaelmas Spor 6-0 Sazoba Spor

301 Soma Karaelmas Spor, konuk ettiği Sazoba Spor’u 6-0 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir galibiyete daha imza attı.

Manisa 1. Amatör Lig Akhisar Grubunda zirve mücadelesi veren Soma 301 Karaelmas Spor, 4.hafta sahasında Sazoba Spor’u ağırladı. Soma Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibini 6-0 mağlup eden sarı siyahlılar, zirve yarışında kritik bir galibiyete daha imza attı.

Sazoba Spor karşısında Karaelmas Spor’u üç puan ve farklı galibiyete taşıyan golleri 16.dakikada Fatih İnce, 66 ve 90+2.dakikalarda Devran Gezgin, 32.dakikada Utku Savaş, 55.dakikada Emre Gürkal ve 83.dakikada Emirhan Analı  kaydetti.

Soma 301 Karaelmas Spor aldığı galibiyetle puanını 9 yaptı ve bir maç eksiğiyle liderin 3 puan gerisinde dördüncü sırada yer aldı. Elmas, 5. hafta Karabulut Spor deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek.

Rakiplerine puan ve gol Sevinci yaşatmadılar

Rakiplerine puan ve gol sevinci yaşatmadılar

Karaelmas Spor rüzgarı esmeye devam ediyor. Ligde bir maç eksiğiyle 9 puanla 4.sırada yer alan maden kenti ekibi, 3 maçtır rakiplerine galibiyet sevinci vermediği gibi futbolun meyvesi olan gol sevincini de yaşatmadı.

Yusuf İpek, Doğan Gülşen ve Arslan idaresindeki sarı siyahlılar geride kalan son 3 maçında Süleymanlı Belediye Spor’u 6-0, Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor’u 3-0 ve bugünde Sazoba Spor’u 6-0 mağlup ederek zirve yarışından kopmadı.



Elmas, geride kalan üç haftada 15 gol atıp kalesinde gol görmedi

Elmas, geride kalan üç haftada 15 gol atıp kalesinde gol görmedi.

Sarı siyahlı ekibinin başarılı performansında tüm takımın büyük katkısı oldu. Ancak bugünki maçın özelinde yerinde ve zamanında yaptıkları hamlelerle rakibe gol şansı vermeyen ve atılan 6 golden ikisine imza atan Fatih İnce ve Emrehan Analı  ön plana çıkan isimler oldu. Ayrıca oynadığı pozitif futbolla kazanılan üç puana iki golle katkı sağlayan Devran Gezgin‘de etkili isimlerin arasında yer aldı.

 

YILMAZ ANALI

Analı: İyi futbol ve farklı galibiyet keyif verdi

Karaelmas Spor Kulüp Başkanı Yılmaz Analı 6-0 kazandıkları Sazoba Spor maçının ardından yaptığı açıklamada iyi top oynayarak farklı kazandıklarını, futbolun kendilerine büyük keyif verdiğini söyledi.

KARAELMAS SPORKaraelmas Spor Açısından

Karşılaşmaya istekli ve arzulu bir futbol sergileyerek başladılar. İstedikleri ve arzu ettikleri golü 16.dakikada kaptan Fatih İnce’nin aşağıdaki görünte olduğu gibi mükemmel vole golü ile buldular. FATİH İNCE

16. dakikada buldukları golden sonraki özgüvenle takım olarak çok iyi hücum ettiler. Devreyi 32.dakikada Kadir-Emiray odaklı gelişen atakta Utku’nun golüyle 2-0 önde tamamladılar.

KARAELMAS SPOR SAZOBA

Sarı-siyahlılar ikinci yarıya,  ofansif bir kurgu içinde oynayarak sürekli hücum futbola pirim tanıyıp golü düşündüler. Nitekim 55.dakikada Emre Gürkal, 66 ve 90+2.dakikalarda Devran Gezgin ve 83.dakikada Emrehan Analı’nın golleriyle farklı galibiyet aldılar.

Karaelmas Spor takımını özetlersek; önceki maçlara göre göze hoş gelen güzel ve pozitif nitelikli futboluyla oyunu sürekli olarak domine etti. Maç genelinde rakibine karşı üstün bir futbol kurgusu sergileyen, bir pozisyonun haricinde rakibe pozisyon vermeyen, oyunun üstünlüğünü eline alan, pozisyonlar bulup tehlikeler üreten ve rakip fileleri 6 kez sarsan Karaelmas Spor olunca doğal olarak 3 puanda sarı siyahlı ekibin oldu. Kutluyorum..



SAZOBA SPOR

Sazoba Spor Açısından

Diğer taraftan bu maç öncesinde çıktığı üç karşılaşmadan mağlup ayrılan konuk ekip Sazoba Spor’daki hedef ise, çıktığı bu zorlu Karaelmas Spor deplasmanından ‘’acaba puanlarla dönebilir miyim?’’ hesaplarıydı.

Ancak realite gösterdi ki; ev sahibi takım Karaelmas Spor, önceki maçlardaki performansının aksine oldukça pozitif bir oyun kurgusunu maç geneline yansıtınca farklı mağlup olmaktan kurtulamadılar. 90 dakika boyunca sadece Ünal Tarı ile yüzde yüz gol pozisyonu yakaladılar onda da başarılı olamadılar. Yani; gerek ilk yarı ve gerekse ikinci yarı tek pozisyonun dışında etkili bir hücum varyasyonları gerçekleştiremediler. Dördüncü hafta sonunda Karabulut Spor  ile birlikte puan ve ya puanlarla tanışmayan iki ekipten biri oldular.

Kerim Uzun Kadir Genç Baykal Yavuz

KARAELMAS SPOR 6-0 SAZOBASPOR

STAT: Soma / ATATÜRK
HAKEMLER:Kerim Uzun-Kadir Genç-Baykal Yavuz
KARAELMAS SPOR:M.Alp-Kadir-Fatih-Emrehan-Furkan-Mehmet-Emiray-Devran-Utku-Emre-Özkan
YEDEKLER:Salih, Arda, Furkan, Eser, Yusufcan, Berke, Muhsin, Olay, Yusuf, Umut
ANTRENÖR:Doğan Gülşen

SAZOBA SPOR:Cihan-Gökhan-Fırat-Çağlar-Mert-Halil-Servet-Yücel-İhsan-Ünal-Emiray
YEDEKLER:Berkcan, Mehmet, Ö. Faruk,Adnan, M.Ali
TEKNİK SORUMLU:Mahmut Kurtay
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: dk.16 Fatih İnce, dk.66 ve 90+2. Devran Gezgin, dk.32 Utku Savaş, dk.55 Emre Gürkal, dk.83 Emrehan Analı (Karaelmas Spor)

4. Hafta Toplu Sonuçlar:

Karaelmas 6-0 Sazoba
Selçikli 2-1 Karabulut
Gölmarmara 2-2 Hamidiye
Medar Gb 0-0 Turgutalp Spor
Akhisargücü-Süleymanlı Bld (Pazar)

4. Hafta Puan Durumu:MANİSA 1.AMATÖR PUAN DURUMU

5. Hafta Maçları: (5 Nisan Çarşamba)

Medar GB – Akhisargücü
Turgutalpspor- Selçiklispor
Karabulutspor – Karaelmasspor
Sazobaspor – Gölmarmaraspor
Hamidiye Doğan- Süleymanlı Bld

NOT: Karşılaşmaya ait 200 adet fotoyu görmek için buraya tıklayınız! Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN