Soma Ilgazspor-Turgutlu Bld.Spor Maçının Galibini Tie-Break Seti Belirledi.

Soma Ilgazspor-Turgutlu Bld.Spor Maçının Galibini  Tie-Break Seti Belirledi.

Manisa Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği karşılaşmaları sona erdi.
Soma Ilgaz Cimnastik Kulübü Genç Kızlar Voleybol Takımı, Manisa İl Birinciliği karşılaşmalarında büyük başarıya imza atarak Salihli Belediyespor’un ardından İl ikincisi oldu.

SOMADASPOR

Soma Ilgaz Cimnastik Kulübü Genç Kızlar Voleybol Takımı, şampiyonanın son maçında Turgutlu Belediyespor’u Yunus Emre İmam Hatip Spor Salonunda konuk etti.

Soma Ilgazspor mücadeleye; Gülay Pandır-Kardelen Derya-Başak Bezirgan-Övgü Bezirgan-Feyzanur Kaya ve Simay Özayman altısıyla başladı. İlk iki sete kötü başlayan Ilgazspor, 25-23 ve 25-17’lik skorlarla 2-0 geriye düştü.




3.Set karşılıklı sayılara sahne oldu.
Ilgazspor, Turgutlu Belediyespor’dan 1 numaralı oyuncularının etkili performansına Gülay Pandır ile cevap verdi. 4 kez set sayısı attığı karşılaşmayı zorda olsa 29-27 aldı ve durumu 2-1’getirdi.

Dördüncü sette toparlanan iyi hücum eden ve rakibini hataya zorlayan Doğan Sağlam’ın talebeleri, seti de de 25-12 kazandı ve maçta durum 2-2’ye geldi.

Maçın galibini belirleyecek Tie-break setini misafir ekip 15-11 aldı ve salondan 3-2 galip ayrıldı.

Soma Ilgaz Cimnastik Kulübü Voleybol Takımını tebrik etmek lazım.. Salihli Belediyespor-Manisa Büyükşehir Belediyespor-Turgutlu Belediyespor-Zeynep Gülin Öngör gibi takımların arasında 8 maçta 5 galibiyet ile İl ikincisi oldular ve Voleybolda Soma’nın yüzünü güldürdüler. Emeği geçenleri kutluyoruz..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN