Soma Ilgaz Jimnastik, Akhisar Gücünü Mağlup Etti

Soma Ilgaz Jimnastik, Akhisar Gücünü Mağlup Etti

Manisa Kulüplerarası Yıldız Kızlar Basketbol İl birinciliği maçında Soma Ilgaz Jimnastik Kulübü Basketbol Takımı, Akhisar Gücü Basketbol Takımını kendi saha ve seyircisi önünde 6 sayı farkla 29-23 mağlup etti.

Pandemide kapanmalardan dolayı ara verseler de her açılmada tekrar istikrarlı çalışmalarını antrenörler Sılay Mutlu, M.Efe Emran ve Ali Koşansürdüren ile devam eden Soma Ilgaz Jimnastik Kulübü Basketbol Takımı, çıktığı ilk maçında galip gelmeyi başardı.

Ilgaz Jimnastik Kulübü Basketbol Takımı

İlki Akhisar spor salonunda Akhisargücü ile yapıldı. U-14 kategorisinde gerçekleşen müsabakada Soma Ilgaz Jimnastik Kulübü Basketbol Takımı, Akhisargücü Basketbol takımı ile karşı karşıya geldi.

Parkeye Elif Küçük-Selin Köken-Tümay Azimkar-Harunisa İstanbul ve Melis Ezgin beşiyle çıkan Soma Ilgaz Jimnastik Kulübü Basketbol Takımı, karşılaşmadan 29-23 galip ayrıldı. Nefesleri kesen maçta Melis Ezgin attığı 12 sayıyla maça damga vuran oyuncu oldu. Ayrıca; Hayrunisa İstanbul 10 sayı, Selin Koken ise 7 sayıyla galibiyete büyük katkı sağlayan oyuncular oldu.

U-14 Kız Takım Kafile Listesi

Antrenörler:

Sılay Mutlu, M.Efe Emran, Ali Koşan

Sporcular:

Elif Küçük
Pelin Koken
Selin Koken
Özüm Lina Övümlü
Tümay Azimkar
Nida Genisol
Hayrunnisa İstanbullu
Sıla Gökkayalı
Melis Ezgin
Fatma Demir
Berin Günaydın
SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN