Soma İle Sevindik, Bora ve Linyit İle Üzüldük!

Soma İle Sevindik, Bora ve Linyit İle Üzüldük!

Ege Masterler (EMF) 2023-2024 sezonunda normal sezon geçen hafta oynanan karşılaşmalar ile sona erdi, play-off’a gidecek takımlarda belli oldu.

SOMA MASTER’LE SEVİNDİK!

Üç takımla üç ayrı grupta mücadele ettiğimiz ligde B-grubunda yer alan Soma Master, ligi üçüncü sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazandı. A-grubunda kötü bir ilk yarının ardından ikinci yarıda yapılanmaya giden Soma Linyit Master ve C-grubunda şansız maçlar oynayan ve play-off hattının bir puan gerisinde kalan Soma Bora Master play-off hattının içerisinde yer alamadı.

İŞTE GRUPLARINDA İLK 4 SIRAYI ALIP PLAY-OFF OYNAMAYA HAK KAZANAN 16 TAKIM ŞÖYLE

A-GRUBU

  • Ayvalık Master
  • Alaybey Master
  • Ege Üni. Master
  • Seferihisar Master

B-GRUBU

  • Manisa 1965 Master
  • 9_Eylül Master
  • Soma Master
  • Mesev Master

C-GRUBU

  • Bandırma Gb Master
  • Agamemnon Master
  • Gaziemir Master
  • Donanmacı Master

D-GRUBU

  • Kafkaf Master
  • Bodrum Bld. Master
  • Menderes Bld. Master
  • Çandarlı Kale Master

PLAY-OFF MAÇLARININ OYNANACAĞI TARİHLER

Ege Masterler Federasyonunca belirlenecek eşleşmeler sonrasında;

1.Tur 23-24 Mart
Çeyrek Final 06-07 Nisan
Yarı Final 20-21 Nisan
Final 27-28 Nisan’da oynanacak.

SOMA MASTERLER 6-1 ALİAĞA GÜCÜ MASTERLER
Soma Master

ZORLU GRUPTA MÜCADELE ETTİLER

Soma Master, Ege Masterler (EMF) 2023-2024 sezonu B-Grubunda; Manisa 1965 Master, Balçova Termal Master, 9 Eylül Master, Mesev Master, Ata Master, Bayraklı Master, Eşrefpaşa Master, Dikili 14 Eylül Master, Kula Ülkü Master ve Aliağagücü Masterler takımları ile mücadele ettiler.

Soma Master 4-3 Dokuz Eylül Master
Soma Master

68 GOL ATIP, 38 GOL YEDİLER

Kadrosunda profesyonel ve amatör liglerde top oynamış ünlü oyuncuları da barından Soma Masterler, kötü bir ilk yarının ardından 20 maçta topladığı 39 puanla normal sezonu 3.sırada tamamladı. Mavi-siyahlı ekibimiz, grup 3.lüğünün yanında 68 golle en çok gol atan takım olurken kalesinde 38 gol gördü. Karaelmas diyarının ihtiyar delikanlıları, Ege Masterler (EMF) Federasyonun belirlediği 1.Tur karşılaşmasını çıkan rakibine göre 23 veya 24 Mart’ta oynayacak.

Yücel Durali Soma Master

YÜCEL DURALİ: ”KÖTÜ BAŞLADIK, İYİ BİTİRDİK”

Soma ekibinin başarılı defans oyuncusu ve aynı zamanda takım kaptanı Yücel Durali, çok umutlu girdikleri sezona çok kötü başlayıp iyi bitirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Durali, bloğumuza ‘’Soma Masterler ailesi olarak 2023/2024 sezonu bizim için çok sancılı başladı. Geçen yıldan takımımızda önemli oyunculardan Avusturya Mustafa, İlker Çakır, Ertuğ Ünlü, Mutlu Alanya ve Selçuk Bulut gibi bu ligde hatırı sayılır oyuncular kaybettik. Hatta lige başlarken Semih Sakaldaş 1 maç, Ömür Gündüz 4 maç laz İbo 7 maç cezalı olduğu Erol Tör’un sakatlığı da üstüne eklenince lige Eşrefpaşa,1881 Ata ve Bayraklı Master maçlarını ard arda kaybedince ligin dibine demir atmış olduk.


Sonra 2 maç üst üste 9 Eylül ve 14 Eylül Dikili maçlarını kazanarak bay haftasına girmeden Mesevi Master yenip yukarlara tırmanmak istedik ama maalesef Mesev’e yenilince 7. hafta sonunda ligin dibine demir atmış olduk.
Bay haftasında sonra lige asılmak istesek te 2 maç üst üste Manisa Master ve Kula Ülkü Master ile berabere kaldık.
Deplasmandaki Balçova Termal maçına giderken otobüste arkadaşlarıma eğer bu maçı alamazsak 2.yarıya çıkmamızın bir anlamı yok diye serzenişte bulundum ve bu işe yaradı rakibimizi güzel oyunla mağlup edip Aliağa Gücü maçına konsantre olduk. O maçı da kazandık. Sıralamada ilk 4’ün 5 puan gerisine 6.sıraya yerleştik ve bütün umutlarımızı ikinci yarıya taşımış olduk.

İnci Ticaret

İkinci yarı başlamadan önce takviyeler yapmamız gerekiyordu ve Linyit Masterlerden Fatih Demirhan ve Mahir hocanın yanı sıra Ege üniversitesi Masterlerden Ramazan Yılmaz ile boşta olan Selçuk Altay’ı alarak takımımızı çok güçlendirmiş olduk ve bununda sonucunda ilk yarıdaki yenildigimiz bütün rakiplerimizi yenerek ikinci yarı 10 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyetle istediğimiz ilk 4 içine lig sonunda 3.olarak ve grubumuzun en iyi averaja sahip olduk grubumuzun da 68 golle en fazla gol atan takımı unvanını almış olduk.

Öncelikle Soma Masterler ailesi olarak teşekkür etmek istediğimiz kurum ve kişiler var. Başta onun için ayrı bir yer açmak istiyorum çünkü o bizim başkanımız Ahmet Meriç bizi hiç bir deplasman yalnız bırakmadığı gibi saha içinde ve saha dışında bize hep ağbilik ve öncülük yaptı. Tüm takım arkadaşlarımız olarak ona ayrı bir teşekkür ederiz. Bize deplasmanlarda otobüs desteği sağlayan Soma Belediyemize, bizim Ege Masterler ligine katılmamızda büyük emeği olan Laz İbo’ya, sezon başı antrenman tişört ve şortlarımızı alan Yurtseven ailesine, bize maddi ve manevi destek sağlayan Zekeriye Aydın, Murat Çolak, Ayhan Demir ve Cevahir Bingöl abilerimize ayrıca takım içersinde ne zaman zora girsek bize destek veren omuz atan takım arkadaşlarımızdan Özgür Şen, Emre bey ve Ramazan Yılmaz’a bu yazılı herkese Soma Masterler ailesi olarak teşekkürü bir borç biliyoruz.”diye konuştu.

Halim Kaynak

Bizde Soma Masterler takımı olarak Ege Masterler ligde play-oflara yükselerek Soma’mızı Ege Masterler liginde temsil etmenin onurunu içindeyiz ve bize verilen destekleri boş çıkarmadığımızı göstermiş olduk. Ayrıca ilk yarı yanımızda olup ikinci yarı çeşitli sebeplerden dolayı yanımızda olamayan takım arkadaşlarımıza da Soma Masterler ailesi olarak çok teşekkür ediyorum çünkü bizde emekleri var. Bu vesile ile bizim Ege Masterler liginde adımızın duyulmasına sebep olan Somadaspor’ada çok teşekkür ederiz…

Somadaspor olarak bizde Soma Masterlere Play-Off’larda başarılar diliyoruz. Ayrıca Master futboluna renk katan Bora ve Linyit Masterlere de teşekkür ediyoruz.

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN