Soma GFB’lilerden Bir Örnek Davranış Daha..

Soma GFB’lilerden Bir Örnek Davranış Daha..

Gerek tribünde gerek sosyal projelerde GFB nin olduğu her yerde ”Sosyal Projeler Önceliğimiz”sloganıyla yola çıkan Soma GFB, yeni bir sosyal projeye daha imza attı.

SOMADASPOR

Son günlerde Ülkemizde gelişen hak, hukuk, kadına şiddet ve çocuk istismarına ”Dur” deme adına yeni bir sosyal proje başlatan Soma Genç Fenerbahçeliler, sosyal medya adreslerinde konuyla ilgili paylaşımlarda bulundular. GFB’nin sosyal medya adreslerinde yaptıkları paylaşımda şu ifadelere yer verdiler;

”SOMA GENÇ FENERBAHÇELİLER olarak spor ve taraftarlık dışında, sosyal projelerde rol oynayacağımızı her zaman dile getirdik.

Gerek kütüphane, gerek hatıra ormanı projelerimiz ile aktif olarak sosyal projelerimizi gerçekleştiriyoruz.

Şimdi de ADALET’in yerini bulması için, tribünde avazımız çıktığı kadar bağırdığımız gibi, sokakta da var olacağız, ADALET için haklarımızı arayacağız.



Soma’da doğup, okuyup, büyüyen, Burdur’da üniversite öğrenimini gören, rahmetli kardeşimiz İremsu AKKAYA’nın vefatına sebep olan, yüksek alkollü bir şekilde yola çıkarak, kuralları hiçe sayarak, canımız, kanımız, kardeşimiz olan İremsu AKKAYA kardeşimizin hayatını elinden alan olan bu suçlunun hakim karşısında hak ettiği cezayı alması adına,

Emine BULUT annemizin ve benzeri olaylarda erkek şiddetine maruz kalan veya ölümle sonuçlanan kan donduran cinayetler adına,

Kadın ve çocuk istismarcılarına, ADALET’in doğru tecelli etmesi ve caydırıcı yeni yasalar getirilmesi adına,

29 AĞUSTOS 2019 tarihinde, LİNYİT KAPALI SPOR SALONUNDAN başlayarak, Cengiz Topel Meydanı’na kadar devam edecek ADALET YÜRÜYÜŞÜMÜZ vardır.

Tüm SOMA halkını bu noktada duyarlı olmaya davet ediyoruz.
Caydırıcı yasaların getirilmesi adına birçok insanın, birçok mağduriyet yaşamış ya da cinayetle sonuçlanmış kadın, çocuk herkesin sesi olmak için sokaklarda olacağız.
Bugün bir başkalarının yaşadıkları, yarın sizin de başınıza gelmesin diye…
Tüm TÜRKİYE ve SOMA halkının, ellerini vicdanlarına koyarak, duyarsız kalmamalarını ve bu yürüyüşe katılmalarını rica ediyoruz.”

TARİH: 29 AĞUSTOS 2019
SAAT: 16.30
YER: Linyit Kapalı Spor Salonu (Eski Linyit Lisesi, Öğretmenevi Önü)
SOMA GENÇ FENERBAHÇELİLER



Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN