Soma Gençlik Merkezi

Soma Gençlik Merkezi

Spor her kesimin yapmak istediği ama bir türlü zaman ayıramayan, çocuklarının iyi sporcu olarak yetiştirmek için de uğraş veren bir toplum durumundayız.

Sağlıklı yaşam için yapabildiğimiz kadar Spor yapmaya, yürümeye çalışıyoruz. Spor salonlarına yazılıp ta aktif ve sosyal olmaya çalışan toplum görüntüsü artıyor son yıllarda..

Günümüz koşullarında sporun ve sporcunun yetişmesi için de artık kamu kurumlarının spor bakanlığının girişimleri arttı. İlçemizin de Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yaptığı katkılar artmakta. Çok Amaçlı Spor Salonu geçtiğimiz aylarda açıldı gidip görme fırsatını bulduk ve inanılmaz Spor branşların olduğu etkinliklerin yapıldığı bir salon olmuş Soma halkı ve çocuklarımızın her koşulda rahat rahat isteği Spor branşını yapabileceği ektiviteler var yeteneğe göre yönlendirilecek hocalarımız verdiği eğitimler her çocuğun Spor konusunda eğitim alacağı koşullar olmuş durumda ..

Aynı şekilde Soma Belediyesinin sponsorluğunda yaz okulları etkinliği gerçekleşecektir. Bu konuda yapılan etkinlikler sağlanan malzemeler hakikaten görülmeye değer, Soma Belediyesine bu konuda teşekkür ederiz. Aynı şekilde Gençlik spor İlçe Müdüresi sayın Dilek Mert hanımefendinin katkıları spor için yaptıkları ve ilçe deki diğer etkinlikler için yaptığı katkılar, Soma ilçe olarak bizim şansımız kendisine bu çok amaçlı Spor tesisini Soma ilçesine kazandırmak için yaptıkları için de ayrıca teşekkür edilmeli ..

Yapılacak yaz okullarına da elimizden geldiğince çocuklarımızı göndermeliyiz çocuklarımız geleceğin sporcu adayı olarak yetişmesi için yarınların Milli sporcusu adayı olarak alacağı alt yapı eğitiminin şimdiden başlaması ve yetişmesi için iyi bir birey iyi bir insan olmak için sporun öneminin bilincinde olmalıyız onun için her şey çocuklar için olanakların olduğu yerlerde çocuklarımızın sporculuğuna alt yapı eğitimine katkı veren ebeveynler olmalıyız.. Sevgiler.. Doğan Gülşen

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN