Soma Genç Kızlar İlçe Masa Tenisi Müsabakaları Tamamlandı

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Genç Kızlar İlçe Masa Tenisi müsabakaları tamamlandı.

Soma Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Gençlik ve Spor ile İlçe Milli Eğitim müdürlüklerinin ortaklaşa düzenlediği İlçemizdeki Liseler Arası Genç Kızlar Masa Tenisi Müsabakaları. 10 Mayıs Perşembe günü Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleşti.
Müsabakalar takım ve ferdi şeklinde iki kategoride yapıldı.
Toplam 4 lise 24 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakalarda ilk 3 takım kupa ve ilk 4 sporcu madalya ile ödüllendirildi.
Ferdi ve takım sıralamaları şu şekilde oluştu:

FERDİ SIRALAMA:
1.Dilek Aydın (Anadolu İmam Hatip Lisesi)
2.Nevin Bayrak (Fatma Aliye Kız Meslek Lisesi)
3.Arzu Öz (Fatma Aliye Kız Meslek Lisesi)
4.Berru Nisa Razgat (Cemil Meriç Anadolu Lisesi)
TAKIM SIRALAMASI:
1.Anadolu İmam Hatip Lisesi
2.Fatma Aliye Meslek Lisesi

3.Fatih Mesleki ve Teknik Lise



ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DAMGA VURDU
Birbirinden zevkli mücadelelerin yaşandığı Genç Kızlar Masa Tenisi Turnuvasına Anadolu İmam Hatip Lisesi hem takım 1. hem de ferdi 1. olarak damga vurdu. Katılan tüm sporcularımıza, takımlarını müsabakalara hazırlayan ve hakem olarak görev alan tüm fedakar beden eğitimi ve spor öğretmeni arkadaşlarıma, kapılarını bizlere açan Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi’ne ve bu müsabakaları düzenleyen İlçe Gençlik Ve Spor İle İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine çok teşekkür ederim. Saygılarımla…

Caner Başaran İlçe Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri Genel Koordinatörü ve İlçe Masa Tenisi Müsabakaları Genel Sorumlusu Turgutalp Ortaokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN