Soma Futbolunda Kara Hafta!

Soma Futbolunda Kara Hafta!

Soma futbolu geçen hafta oynadığı 9 karşılaşmadan 1 galibiyet 2 beraberlik alırken, 6 maçtan mağlup ayrıldı!

Kötü geçen haftanın ardından tek sevindirici sonucu Ege Masterler (EMF) liginde İzmir deplasmanından 3 puanla dönen Soma Master aldı.

SOMASPOR-KARACABEY-BELEDİYESPORSomaspor 0-1 Karacabey Bld.Spor (3.Lig )

TFF 3.Lig 3.Grup’un 15.haftasında Somaspor Atatürk Stadında lider Karacabey Belediyespor’u konuk etti.
Kazanan takımın zirve yolunda çok büyük avantajlı olacağı, 3 topun direkten döndüğü, beş sarı, 1 kırmızı kartın çıktığı ve 1 golün atıldığı karşılaşmada gülen taraf konuk ekip Karacabey Belediyespor oldu. (geniş detaylar için buraya tıklayınız)


soma,zaferspor,Bayan FutbolZaferspor 0-5 Horozkent Spor (Bayanlar 3.Lig)

Türkiye 3. Lig Kadınlar Liginde mücadele eden Soma Zafer Spor Bayan Futbol takımı, kendisi gibi 3 maçını da kazanarak averajla liderlik koltuğunda bulunan Horozkent Spor’u, Soma Atatürk Stadında ağırladı.
Soma Zaferspor, bir çok Türkiye şampiyonluklarının yanı sıra milli takımada çeşitli yaş gruplarına da oyuncular gönderen Denizli futbolunun yükselen yıldızı Horozkentspor’a 5-0 mağlup oldu.(geniş detaylar için buraya tıklayınız)


TURGUTALP GENÇLİKSPOR GÖLMARMARATurgutalp GSK 1-1 Gölmarmarspor (1.Amatör)

Manisa 1.Amatör Lig C-grubu takımlarından Turgutalp Gençlikspor, ilk yarının son maçında Bakır GB karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetin ardından, misafir ettiği Gölmarmaraspor’la evinde 1-1 berabere kaldı.(geniş detaylar için buraya tıklayınız)



SOMA MASTERLER,AY YILDIZ MASTER

Ay Yıldız Master 1-2 Soma Master (Ege Masterler)

Ege Masterler Federasyonu (EMF) B-Grupta yenilgisiz lider durumda olan Soma Masterler ligin 8.haftasında deplasmanda karşılaştığı Ay Yıldız Masterleri geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.(geniş detaylar için buraya tıklayınız)


SOMA LİNYİT VETERAN-AYDIN GERMENCİK VETERANLinyit Master 3-3 Aydın Germencik Master (Ege Veteranlar)

Ege Veteran Ligi B-grubunda mücadele eden Soma Linyit Masterler 9.hafta evinde konuk ettiği Aydın Germencik Bld. Masterler’le ilk yarıda 3-0 geriye düştüğü maçtan 3-3 beraberlikle ayrıldı.(geniş detaylar için buraya tıklayınız)

SOMASPOR U 19Somaspor-Muğlaspor (Bölgesel Gelişim Lig)

Bölgesel Gelişim Ligi 3.Grupta mücadele eden Somaspor, 12.hafta maçlarını ikisini evinde ikisini de deplasmanda Muğlaspor yaş gruplarıyla oynadı.Karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle;
U-15 Muğlaspor 3-1 Somaspor
U-16 Muğlaspor 3-1 Somaspor
U-17 Somaspor 0-2 Muğlaspor
U-19 Somaspor 0-4 Muğlaspor (gelişim lig ve alt yapı haberleri için buraya tıklayınız)

Kötü geçen haftayı geride bırakıp önümüzdeki haftaya umutla bakıyoruz..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN