Soma Futbolunda Geçtiğimiz Hafta

Soma Futbolunda Geçtiğimiz Hafta

Bir önceki haftaya baktığımızda hiç de fena olmayan bir haftayı geride bırakıyoruz. İlçe olarak bir maçın haricinde bütün maçlarda yüzümüz güldü.

Somaspor’un hafta içi erteleme maçında deplasmanda Bayburt Özel İdarespor galibiyeti ile başladı hafta. Siyah-beyazlılar, Bayburt Özel İdarespor galibiyeti ile beş maçlık üç puan hasretine de son verdi.

Zaferspor Konya'dan Puanla Döndü

Kızlarımızdan yarım düzine

Ardından Soma Zaferspor Bayan Futbol takımımızla sevindik. TFF Kadınlar 2.Lig C-Grup 11.haftasında deplasmanda Afyon İdmanyurduspor ile karşılaşan Soma Zaferspor, rakibini Ayşe (2), Rukiye, Cennet, Başak ve Begüm’ün golleriyle 6-0 mağlup etti. Kızlarımız ligdeki üç haftalık galibiyet hasretine de son vermiş oldu.

U16 Takımımız fark attı

U-16 Takımımızla sevincimiz sürdü. Manisa U-16 Ligi Play-Off A-Grubunda ilk hafta maçında deplasmanda Kula Gençlikspor’u 2-1 mağlup eden Somaspor U16 takımımız, Cumartesi günü Alaşehir Alagücü‘nü konuk etti. Siyah-beyazlı temsilcimiz, konuk ettiği Alaşehir temsilcisi Alagücü karşında üstün oynadığı futbolunu skora yansıtarak karşılaşmadan 7-1 galip ayrıldı. Gençlerimiz bu galibiyetle liderliğe yükseldi.

Pomaklar 4 hafta sonra kazandı

Sonra haftalardır sakatlık konusunda sıkıtılar yaşayan ve bu sıkıntılar neticesinde üç puana hasret kalan  Turgutalp Gençlikspor, Linyit stadında misafir ettiği Akhisar Çağlayanspor’u 15.dakikada penaltıdan Mustafa Duran, 18 ve 52.dakikalarda Ali Akkoç ve 39.dakikada Muhammet Yavuz Fen’in golleriyle 4-0 mağlup ederek dört hafta sonra galibiyetle tanıştı.

8 Günde 3 maçı kaldıramadık

Haftanın dolu dolu geçmesi için beklediğimiz son maç Somaspor-Etimesgut Belediyespor arasında oynandı. Sekiz günde üçüncü maçına yorgun çıkan temsilcimiz maalesef rakibine 2-1 mağlup oldu.

Yukarıda yazının giriş kısmında da belirttiğimiz gibi bir önceki haftaya bakarak  hiçte fena geçmedi. Bu haftaya daha umutlu bakıyor, takımlarımıza başarılar diliyoruz..

Bağlantılı Haberler

Soma Futbolu Son Üç Günde Sınıfta Kaldı!

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN