Soma Futbolunda Derbi Zamanı

Soma Futbolunda Derbi Zamanı

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Yaz grubunda 6.hafta Karaelmas Spor-Turgutalp Spor arasında oynanacak yerel derbi karşılaşmasına Linyit Stadı ev sahipliği yapacak.

Soma 301 Karaelmas Spor ve Turgutalp Spor arasında oynanacak zorlu mücadele 9 Nisan Pazar günü saat 15.00’te başlayacak. Bu maç öncesinde Turgutalp Spor 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puanla lider durumda. Karaelmas Spor ise 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlikle topladığı 10 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Karşılaşma, Soma derbisi olmasının yanında zirve adına her iki takım açısından büyük önem taşıyor.
Lig’de geçtiğimiz hafta Karaelmas Spor, deplasmanda Akhisar Karabulut Spor ile karşılaştı ve 3 dakikada üç golün atıldığı karşılaşmadan sahadan 2-2’lik skorla ayrıldı. Lider Turgutalp Spor da evinde konuk ettiği Selçikli Spor’u 90+5.dakikada Hakan Elmas’ın mükemmel pasında Hayati Ünlü’nün golüyle hem üç puan hemde liderliği aldı.

Geride kalan 5 müsabakada Turgutalp Spor 5 maçta 12 kez rakip fileleri havalandırırken, Karaelmas Spor’da 4 maçta 15 kez gol sevinci yaşadı.

3. Randevu

3. Randevu

1.Amatör Lig düzeyinde Karaelmas Spor ile Turgutalp Spor bugüne kadar 2 kez karşılaştı. Geçen sezon oynanan maçlarda ligin ilk yarısında sarı-siyahlılar İsmail Poyraz, Enes Bayramlar ve Cem Karayılan’ın golleriyle 3-0 galip ayrıldı. İkinci devrenin 12.haftasında Atatürk Stadı’nda oynanan müsabaka ise karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.



4 Oyuncu Eski Takıma Karşı Forma Giyecek.

4 Oyuncu Eski Takıma Karşı Forma Giyecek.

Turgutalp Spor takımında forma giyen ve geçen sezon Karaelmas Spor’un başarısı için ter döken Suat-Hüseyincan-Alperen-Emirhan ve Enes bu maçta eski takımlarına karşı mücadele edecekler.

YUNUS EMRE ÇİFÇİY.Emre Çiftçi Düdük Çalacak

Karaelmas Spor-Turgutalp Spor karşılaşmasını hakem Y.Emre Çiftçi yönetecek. Çifçi’nin yardımcılıklarını Alper Kara ve Kamil Dinçer yapacak. Maçın gözlemcisi ise Cem Yoldaş olacak.

Kurmaylar: İyi olan, hak eden kazansın

Kurmaylar: İyi olan, hak eden kazansın

Her iki takımın kurmayları, Pazar günü Linyit Stadı’nda oynanacak karşılaşmada ‘’Her iki takım adına futbolun güzelliklerinin yansıtıldığı, konuşulduğu, fair play ruhunun ön planda olduğu, kazanmanın çok abartılmayacağı ve kaybetmenin dünyanın sonu sayılmayacağı bir karşılaşma olmasını diliyoruz. İyi olan, hak eden kazansın.”mesajını verdiler.

Karaelmas Spor mu Turgutalp Spor mu

Karaelmas Spor mu? Turgutalp Spor mu?

İşte bu sorunun cevabı Pazar günü oynanacak zorlu 90 dakika sonrasında cevap bulacak. Evet, Pazar günü oynanacak zorlu karşılaşmada sonuç ne olursa olsun kazanan Soma futbolu olsun. İki takımada başarılar dileriz.

6. Hafta Maçları

Selçiklispor-Medar GB
Süleymanlı Bld-Sazobaspor
KaraelmassporTurgutalpspor
Akhisargücü-Hamidiye Doğan
Gölmarmaraspor-Karabulutspor

somadaspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN