Soma Futbolu Son Üç Günde Sınıfta Kaldı!

Soma Futbolu Son Üç Günde Sınıfta Kaldı!

Soma futbolu son 3 günde oynanan altı karşılaşmada biri hariç maalesef sınıfta kaldı.!

İlçe olarak, 1.Amatör Ligde mücadele eden Karaelmasspor dışında oynanan oyun ve alınan sonuçlar neticesinde yüzümüz gülmedi!

Zaferspor 1-4 Horozkentspor

Kadınlar 2.Lig C-Grubunda mücadele eden Soma Zaferspor’lu kızlarımız ile başladı hafta. İlk iki için hafta üçüncü sıra için büyük önem arz eden karşılaşmada grup lideri Horozkentspor’a sahamızda 4-1 mağlup olduk.

Vanspor FK 1-0 Somaspor

Sonra Pazar günü 2.Lig Kırmızı gruptaki temsilcimiz Somaspor, Vanspor deplasmanından 1-0 mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlı takımımız aldığı bu mağlubiyetle bu sezon ilk defa beş maç üst üste galibiyete hasret kaldık!

Turgutalp GSK 0-1 Medar GB

Manisa 1.Amatör Ligde mücadele eden iki takımımız Turgutalp Gençlikspor ve 301 Soma Karaelmasspor aynı saatte sahaya çıktı. Haftalardır kazanamayan ve sakatlıklarla adet boğuşan Turgutalp Gençlikspor Atatürk stadı’nda konuk ettiği Medar GB’ye uzatma bölümünde yediği golle 1-0 mağlup oldu.

Karabulutspor 1-2 Karaelmasspor

Karaelmasspor ile sevindik! Grupta geride kalan haftalarda şampiyonluk mücadelesinde yara almamak için işi sıkı tutan ve oynadığı son üç karşılaşmadan dokuz puanla ayrılan Karaelmasspor, Akhisar deplasmanında Karabulutspor’u İsmail Poyraz ve Ahmet Kahraman’ın golleriyle 2-1 mağlup ederek zirveye sıkı sıkı sarıldı.

U-14’lerde gülemedik!

U-14 liginde Sotesspor’un bay olduğu haftada deplasmana giden iki takımımız Somaspor ve Karaelmasspor galibiyet alamadı. Karaelmasspor, Gölmarmaraspor deplasmanından 3-1 mağlup oldu. Şampiyonluğun en iddialı takımı Somaspor ise Akhisar Yıldırımspor deplasmanından 0-0’lık skorla döndü..

Haftaya Umutla Bakıyoruz!

Evet son üç gün hiçte iyi geçmedi. Yarın U-16 Play-Off maçlarıyla başlayacak Pazar günü ise Somaspor Etimesgut Belediyespor maçıyla noktalanacak haftaya daha umutlu bakıyoruz.

Maçların programı şöyle:

U-16 Play-Off

Kula Gençlik-Soma Spor 13.Nis 15:00 Jeopark

2.Lig 30.Hafta Erteleme Maçı

Bayburt Özel İdarespor-Somaspor 13.Nis 14:00 Genç Osman Stadı

Manisa 1.Amatör Lig

Turgutalp GSK-Çağlayanspor 16.Nis 16:00 Linyit Stadı

Kadınlar 2.Lig

Konya İdmanyurdu-Zaferspor 16.Nis 12:00 Kocatepe Stadı

TFF 2.Lig 35.Hafta

Somaspor-Etimesgut Bld 17.Nis 15:00 Atatürk Stadı

Umutla baktığımız haftada takımlarımıza başarılar diliyoruz…

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN