Soma Emniyet 7 Yıl Aradan Sonra

Soma Emniyet 7 Yıl Aradan Sonra

Emniyet, 2009 yılında 16’cısı gerçekleşen turnuvanın finalinde ELİ’yi Ali, Tarhan ve Erol’un golleriyle 3-0 mağlup ederek şampiyonluk onurunu yaşamıştı.

2010 yılında ise 3-4’lük maçında Soma Kömürlerini Yavuz (2), Kemal k.k ve Erol’un golleriyle 4-1 mağlup edip kupa üçüncüsü olmuştu.

Bazı nedenlerden dolayı 7 yıl turnuvaya katılamayan Emniyet , bu sene 28’cisi düzenlenecek turnuvaya katılma kararı aldı.

Bu sezon yeşil sahada Emniyet’in sevk ve idaresini üstlenen Gökhan Uysal ve Muhammet Çakır konuyla ilgili kısa açıklama yaptılar. Uysal ve Çakır’ın yaptığı kısa açıklamada:

‘’7 Yıl aranın ardından Emniyet olarak turnuvaya katılma kararı aldık. İlçe emniyet müdürü Umut Er ve Soma Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Fethi Ata’nın da desteği ile Soma İlçemizin yoğun ilgi gösterdiği futbol turnuvasına katılma kararı aldık. Zirve için iddialı takım kurduk. İzleyenlerin kesinlikle keyif alacağı bir takım hüviyetinde olacağız. Kaleye daha önce turnuvada farklı takımlarda forma giymiş Erdem Efe ile anlaştık.’’ifadelerine yer verildi.

Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN