Soma Defi Ligi Kayıtları Başladı

Soma Defi Ligi Kayıtları Başladı

Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen “2023 Soma Defi Ligi” tenis müsabaka kayıtları başladı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kaymakamlık Tenis Turnuvasının yanı sıra Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün ev sahipliğinde Gönüllü tenis severlerimiz Fatih Akalın ve Hüseyin Turgun‘la birlikte organize edilecek olan Defi Turnuvaları, tenisçilerin birbirleri arasında maçlar yaparak puan kazandığı ve oluşturulan tabloda yükselip düşerek kendi seviyelerinde spor severler ile maç yapmasını hedefleyen uzun soluklu bir aktivitedir.

Bu sezon gerçekleşecek olan “2023 Soma Defi Ligi” turnuvasına katılmak isteyenler için turnuva resmi sosyal medya adresinde katılım formlarına ulaşıp doldurmaları gerekiyor. Katılım formlarına ulaşmak için buraya tıklayınız

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN