Soma Bora Master Sezonu Açtı

Soma Bora Master Sezonu Açtı

Ege Masterler Ligi’nde mücadele eden Soma Bora Masterler, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını gerçekleştirerek sezonu açtı.

TFF Soma Belediyesi Tesislerinde yeni sezonu açan Masterler’da başkan ve aynı zamanda takım oyuncusu Selçuk Bulut, 2023-2024 sezonunda takımın daha da disiplinli bir hal alacağını söyledi.

BULUT: ”ÖNCELİĞİMİZ ARKADAŞLIĞIMIZIN ÖN PLANA ÇIKMASI OLACAK”

Takımdaki önceliklerinin arkadaşlığı ön plana çıkarıp, fair-play çerçevesinde bir sezon geçirmeyi ümit ettiklerini belirten Selçuk Bulut, yeni sezon öncesi takıma 9 yeni sporcunun katıldığı kaydetti.

Bünyesinde bulunan sporcuların her birinin çok değerli ayrı birey olduğu, bu sezon aralarına katılan arkadaşlar ile birlikte uyum içinde takımın başarısı için mücadele edeceklerini aktaran Bulut, “Hayırlısıyla yeni sezonumuzu açtık. İlk antrenmanımızı Salı akşamı TFF Tesislerinde gerçekleştirdik. Umarım bu sezon her şey istediğimiz doğrultuda gider. Bu sene lig büyük bir ihtimalle 23 Eylül’de başlayacak. Bu süreçte işi sıkı tutup antrenmanlara başladık. Maç tarihine kadar gerek antrenman gerekse de oynayacağımız hazırlık maçlarıyla hazır duruma gelmeyi planlıyoruz. Takım arkadaşlarımla beraber, tüm Master ruhu yaşıyan takım ve bireylere kazasız-belasız, başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Bora Masterler oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor.

1. Selçuk Bulut
2. Salih Marangoz
3. Birol Alnıaçık
4. Adem Öksüz
5. Mehmet Bilal
6. Faruk Ural
7. Şerif Yeşil
8. Adem Topal
9. Ali Akgün
10. Ayhan Çakır
11. Azim Dağbaşı
12. Caner Başaran
13. Mehmet Kurt
14. Harun Ersoy
15. Gökhan Kazancı
16. Hakan Yılmaz
17. Yıldırım Uysal
18. Uğur Bozbay
19. Turgay Küçük
20. Ercan Duran
21. Mustafa Atala

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN