Soma Belediyesi Yaz Spor Okullarına Rekor Katılım

Soma Belediyesi Yaz Spor Okullarına Rekor Katılım

Soma Belediyesi Yaz Spor Okulları adı altında gerçekleşen aktiviteye rekor katılım sağlandı.

Soma Belediyesi yorucu bir eğitim-öğretim yılını geride bırakarak, tatile giren öğrenciler için hazırladığı pek çok aktiviteye rekor sayıda öğrenci ilgi gösterdi.

Soma Belediyesi, Soma Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü kurumlarının iş birliği içerisinde yorucu bir eğitim-öğretim dönemi sonunda içerisinde birçok aktivitelerin bulunduğu Yaz Spor Okulları kurs programlarına toplam 4965 öğrenci katıldı.

Yaz boyunca birbirinden farklı 11 branşta 32 antrenör ve 4965 öğrencinin katıldığı yaz spor okullarında en büyük ilgiyi 2936 sporcu ile yüzme çekerken, 627 öğrenci ile futbol takip etti.

Yüzme, Basketbol, Voleybol, Futbol, Badmington, Oryantiring, Güreş, Atletizm, Tenis, Tekvando ve Model Uçak branşlarıyla eğitici ve keyifli vakit geçiren toplam 4965 öğrencinin deneyimli çalıştırıcılar nezaretindeki dağılımları da şöyle oluştu:

YÜZME (2936 Sporcu)

Antrenörler: Abdullah Yeşil , Hülya Tırpanalan, İsmail Şarlayan

GÜREŞ (19 Sporcu)

Antrenör Enver Eriş

VOLEYBOL (610 Sporcu)

Antrenör: Sedat Börübars, Turgay Alver, Elif Kaya , Sevim Arslancan, Metin Şahankaya, Necla Koç Telsaç, Mustafa Can Bircan

BASKETBOL (349 Sporcu)

Antrenörler:Elif Kaya , Zafer Bayram, Necla Koç Telsaç, Mustafa Can Bircan

FUTBOL (627 Sporcu)

Sedef Sarıkaya, Miray Aydın, Melis Kunt, Meltem Uygeç, Ayla Yılmaz, Özlem Ayaz, Doğan Gülşen, Kadir Bilir. Ramazan Çapar, Uğurcan Bilen, Mertcan Ozan, Mehmet Erten, Kubilay Azğın

TENİS (88 Sporcu)

Antrenör Elif Bakan

ORYANTİRİNG (27 Sporcu)

Antrenörler Nursel Düzdemir, İsmail Burak Biçer

BADMİNTON (8 Sporcu)

Antrenör Ümit Özdoğan

ATLETİZM (50 Sporcu)

Antrenör Zühre Topal

TAEKWONDO (196 Sporcu)

Antrenör Fatma Karslı

MODEL UÇAK (55 Sporcu)

Antrenör Emine Derin

Dilek Mert, ‘’Bir çok branşı öğrencilerimiz ile buluşturduğumuz için çok mutluyuz’’

Organizasyonun sevk ve idaresinde sorumluluğunu üstlenen İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Dilek Mert,
‘’Yaz Spor Okulumuzun programında geleceğin yıldız sporcuları ile bir araya geldik. Bir çok branşı öğrencilerimiz ile buluşturduğumuz için çok mutluyuz, Bu zamana kadar yapılan yaz spor okulu faaliyetlerimizin en yüksek katılımı ile rekor sporcu sayısı 4965 kişiye ulaşmış bulunuyoruz. Bizlere ve sporcu kardeşlerime Soma halkına spora ve sporun her branşında her alanında destek veren böylesi güzel bir aktivite ortamını sağlayan Belediyemize, Kaymakamlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Müftülüğümüze teşekkür ederim’’dedi.

 

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN