Soma Amatör futbolda Kader Haftası!

Soma Amatör futbolda Kader Haftası!

Soma Amatör futbolda kader haftası. Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubunda şampiyonluk için büyük önem taşıyan maçlar Kovalık ve Sazoba sahasında oynanacak.

Normal sezonu 37’şer puanla tamamlayan iki temsilcimiz Karaelmas Spor ve Turgutalp Spor, hafta sonu deplasmanda oynayacakları erteleme maçlarını kazandıkları takdirde grup şampiyonunu tarafsız sahada oynanacak ekstra play-off maçı belirleyecek.

İki takımımızın berabere kalması halinde ise 39 puanla maçlarını tamamlayan Akhisargücü mutlu sona ulaşan takım olacak.

Gölmarmara Spor-Karaelmas Spor

Sezonun ilk haftasında oynanması gereken Gölmarmara Spor-Soma Karaelmas Spor müsabakası, aralıksız yağan yağmurdan dolayı karşılaşmanın hakemi İzzet Özeren tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti.

İşte ilk hafta oynanması gereken karşılaşma 16 Temmuz Pazar günü Sazoba sahasında saat 18:00’da başlayacak.  Sarı-siyahlılarda Akhisargücü maçında kırmızı kart gören Tugay Analı yer almayacak.

İlk Maçı Karaelmas Spor Farklı Kazandı!

İki takım arasında 10.hafta Soma’da oynanan karşılaşma 3-0 Karelmas Spor lehine sonuçlandı. Sarı-siyahlı ekibimize üç puan getiren golleri 15 ve 60.dakikalarda Devran Gezgin, 82.dakikada Özkan Kalman attı. Maçta Emre Gürkal’ın bir şutu direkten dönerken, 32.dakikada penaltısını Gölmarmara Spor kalecisi Hayati Girgin kurtardı.(maçın foto ve geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz)

Selçikli Spor-Turgutalp Spor

Karaelmas Spor-Akhisargücü maçının berabere tamamlanması ile şampiyonluk şansı yeniden doğan Turgutalp Spor, ligin 14.haftasında hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Selçikli Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 16 Temmuz Pazar günü Akhisar Kovalık sahasında oynanacak karşılaşma saat 18:00’da başlayacak. İki renktaşı bir araya getirecek müsabakada Pomaklarda sakat oyuncu bulunmazken, kırmızı kart cezalısı Hüseyincan bu önemli maçta takımda yerini alamayacak.

Pomaklar, Selçikli Spor Galibiyeti İle Liderlik Koltuğuna Oturmuştu.

Turgutalp Spor, ligin 5.haftasında sahasında 12 puanla liderlik koltuğunda oturan Selçikli Spor’u uzatma bölümünde Hakan Elmas’ın mükemmel pasında Hayati Ünlü’nün golüyle 1-0 mağlup ederek, 5.hafta sonunda liderlik koltuğuna oturmuştu.(Karşılaşmanın fotolarına ve geniş detaylarına şuradan bakabilirsiniz)

MANİSA 1 AMATÖR PUAN DURUMU

 

 

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN