Soma +50 Master Hız Kesmiyor

Soma +50 Master Hız Kesmiyor

Somamızı Ege Masterler Ligi (EMF) artı 50 yaş grubunda temsil eden tek takım Soma Master Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Geçen sezon çeyrek finalin kapısından dönen Ahmet Meriç idaresindeki +50 Masterlerimiz, 2023-2024 sezonuna da iddialı girebilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana aldıkları başarılı sonuçlarla isimlerinden söz ettiren +50 Soma Master, yeni sezon hazırlık kapsamında iki Akhisar, bir Bergama ve birde Dikili Master olmak üzere dört hazırlık maçı yaparak Ekim ayı içinde başlayacak lig mücadelesine en iyi şekilde hazırlanıyor.

+40 İle hazırlık maçı oynandı.

Genç delikanlılar, dün akşam (perş) Soma Gençlik Merkezi Tesislerinde gerçekleşen antrenman maçında +40 takımına 6-4 mağlup oldu. +40 takımının gollerini Can Açıkgöz, Dinçer Çakır, Raşit Çakır, Yusuf Mayak, Ömür Gündüz ve Yücel Durali kaydetti. +50’nin gollerini ise Şahin Sayar, Melih Yavaş, Cenk Önder ve Hasan Oğuz attı.

somadaspor

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN