Soma 301Karaelmasspor Yönetiminden Açıklama

Soma 301Karaelmasspor Yönetiminden Açıklama

26 Ocak 2021 tarihinde ”Soma 301 Karaelmasspor Kulübü satılığa çıktı” haberimize yönetim kurulundan basın açıklaması geldi.

Açıklamada;

”SOMA 301 KARAELMAS SPOR KULÜBÜ Sosyal Sorumluluk ilkesi, Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak Türk Futboluna Soma’ya yetenekli gençler kazandırmak amacı ile 2016 yılında kurulmuş ve o tarihten bu yana bu amaç ve hedefler doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmüştür. Bu süreç içinde gençlerde farklı yaş gruplarında liglere katılıp farklı kulüplere kazandırdığımız sporcularımız olmuştur.



Ancak kulübün satışı konusunda Başkanımız ile yönetim olarak fikir ayrılığına düşmemiz sebebi ile 2020 yılı Haziran ayından bu yana Yönetim Kurulu olarak resmi olmasa da ayrılmış bulunmaktayız . Yaşanan pandemi sebebi ile Genel kurullara izin verilmediğinden dolayı resmi olarak ayrılma sürecimiz uzamıştır. İlk yapılacak genel kurulda yeni arkadaşlara görevi devir edeceğimizi kamu oyu ile paylaşmak isteriz. Kulübü satın alacak ve yeni göreve gelecek arkadaşlara da şimdiden başarılar dileriz. Umarız daha güzel işlere imzalar atılır Soma 301 Karaelmas Spor Kulübünün ismini daha güzel yerlere taşırlar.

Bu süreç içinde bizlere destek olan sporcu velilerimize bizleri onurlandıran gururlandıran çocuklarımıza ve tüm dostlara çok teşekkür ederiz.”ifadelerine yer verildiSoma 301 Karaelmasspor

YÖNETİM KURULU
ÖMER TARHAN
CEYHUN ENDES
NUMAN KURŞUN
MEHMET ÇELİKER

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN