Soma 301 Karaelmasspor’da İstifa Haberi

Soma 301 Karaelmasspor’da İstifa Haberi

Manisa Süper Amatör Lig ekiplerinden Karaelmasspor’da Sportif Direktör Berkaycan Gül görevinden ayrıldı.

Soma 301 Karaelmasspor‘da Teknik Sorumlu Yusuf İpek ve Antrenör Doğan Gülşen’den sonra bir ayrılık haberide Sportif Direktör Berkaycan Gül‘den geldi.

Berkaycan Gül’ün konuyla ilgili bloğumuza yaptığı açıklamada;

“Değerli Soma 301 Karaelmasspor Ailesi. Bilindiği üzere Soma 301 Karaelmas Spor Kulübünde Sportif Direktörlük görevimi yapmaktayım. Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Liginde şampiyonluk duygusu yaşadığım, tarifsiz mutluluklar tattığım kulübümüzden bugün itibariyle Sportif Direktörlük görevimden istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak İsterim.

İstifa etmeme sebep olan, beni bu noktaya getiren olaylar farklı düşünme yapılarının anlaşmazlıkların ortaya çıkması, geçen sezondan bu sezona yapılan tüm emeklerimin birden bire üzerinin örtülmesi ve buna sebep geri plana atılmam gibi türlü türlü sebeplerden dolayı daha fazla kırgınlıkların küslüklerin yaşanmaması adına ayrılmanın daha hayırlı olacağına kanaat getirdim.

Geçen sene ve bugüne kadar birlikte görev yaptığımız tüm futbolcu kardeşlerime, arkadaşlarıma, geçen sene beraber yola çıktığımız Batıhan Canbaz abime, şimdiki yönetimde bulunan büyüklerime, arkadaşlarıma, kardeşlerime başta Levent Analı hocam olmak üzere takımdaki değerli tüm hocalarıma ve Kulübün başkanı Yılmaz Analı abime bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Hoşçakalın 🙏”denildi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN