Soma 301, Halitpaşa’da Elmas Buldu

Soma 301, Halitpaşa’da Elmas Buldu

Soma 301 Karaelmasspor takımı Halitpaşa Belediyespor deplasmanından altın değerinde üç puanla döndü.

İlk yarıda futbolun meyvesi olan ”Gol”sesi çıkmadı

Cumartesi günü saat 14.00 de Halitpaşa Bld.Spor ile karşı karşıya gelen Soma 301 Karaelmasspor, maçın ilk yarısında istediği ve arzu ettiği futbolu bir türlü tutturamadı. Maça dengeli bir şekilde başlayan her iki takımda birbirlerine üstünlük kurmaya çalışsalar da muvaffak olamadılar. İlk 35 dakikaya kadar birkaç cılız atak dışında gol pozisyonu bile olmadı desek yalan olmaz. Misafir takım pozisyonunda olan Soma Karaelmas’ın İsmail Poyraz ve Emre Ocak ile kale direğinini yalayarak filelere gitmeyen şutları vardı. İlk yarıda her iki takımda birbirlerine gol yollarında galibiyet getirecek golü bulamayanınca devre 0-0 sona ermiş oldu.

Goller 2.yarıda geldi

2.yarıda Karaelmas sporda Eser’in yerine Devran, Furkan’ın yerine ise Ali oyuna dahil oldu. İkinci yarı başlarken Soma Karaelmas spor ”Biz o golü istiyoruz, üç puan almadan gitmeyiz” düşüncesi kafasına yerleşmiş olan futbolcular nihayet rakip defansı bunaltmaya başladılar.

Arzulanan gol 70’de geldi

Dakikalar 70’i gösterdiği sırada Emre Ocak, İsmail Poyraz ve Barış Civelek’in baskısı sonucu Halit paşa spordan Emre’ye çarpıp kaleye giren gol neticesinde Soma 301 Karaelmas spor 0-1 öne geçmiş oldu.

Emre Ocak rahatlattı

Bu golden sonra oyun bir nebze hızlandı, Halitpaşa beraberlik, Soma Karaelmas spor ise 2.nci golü bulup rahatlamak istiyordu ve nihayet 82.Dakikada Emre Ocak, İsmail Poyraz’ in müthiş asisti ile durumu 0-2 yapan mükemmel golü Halit paşa ağlarına gönderdi. Bu golden 3 dakika sonra oyuna yedeklerden giren Yekta Öğreten kaleciden seken topu Soma 301 ağlarına göndererek durumu 1-2 yaptı.

Soma Karaelmasspor oyuna iyi başlar konsantre olursa güzel oyun oynuyor, ve rakip takımların korkulu rüyası oluyor, oyuna iyi başlamaz gol bulmakta zorlanır sa sonuca gitmekte zorlanıyor. Maçta başka gol olmayınca ve Kırkağaç Altay spor ’un Kayalıoğluspor karşısında mağlup olmasından sonra Soma Karaelmas spor üç değil altı puan almış gibi oldu.

Yılmaz Analı: ”Zor şartlara rağmen 2-1 galip gelerek önemli bir avantaj elde ettik.”

Soma Karaelmas spor Kulüp Başkanı Yılmaz Analı, ”Somamızın çocuklarının hepsinin alınlarından öpüyorum, bu takım herkese sadece para ile değil inanarak, azmin ve zaferin bir göstergesi olduğunu spor kamuoyuna gösterdiği için teşekkür ediyorum, Teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Her ne kadar basit gibi görünse de ligde kolay maç kalmadı. Zor şartlara rağmen 1-2 galip gelerek önemli bir avantaj elde ettik. Bizim için önemli olan Kömür kokan bu memleketin çocuklarının 14 yaşlarından itibaren yetiştirilerek üst liglerde görmek en büyük başarımızdır. U18 takımından on futbolcumuz A takımı ile antrenmanlara çıkmakta bunlardan kaleci Salih , Egehan, İlyas ise A Takım kadrosunda yer almaktadır. Biz Soma için, bu memleket için oynuyoruz, dışarıdan bir futbolcumuz yok. İnanıyorum ki hedefimize ulaştığımız zaman Somalı hemşerilerimiz bizleri kendine güvenin, azmin ve inanmışlığın sonunda büyük takım olduğumuzu göreceklerdir. Hedefimiz BAL ligidir, Yönetim ve Teknik ekibimiz, futbolcularımız sadece hedefe odaklandık, Bu hepimizin ortak, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamızın ürünüdür ”dedi.

Soma Karaelmas futbolcularını kutluyor, play off yolunda bizlerde Somanın topraklarında yetişmiş ve bu havayı koklamış gençlerimize başarılar diliyoruz.

Halitpaşa , Soma 301 Karaelmas spor ile ilgili yorumlarımı hafta içinde yapacağım. Maça birde Hakemler Alper Kara, Muhammet Baştürk ve Samet Düzlük’ e birkaç satır ayırmak işitiyorum, gerçekten bugünkü yönettikleri kritik maçta hiçbir hata yapmadan sakin ve serinkanlı bir şekilde maçı bitirdiler. Başarılı bir yönetim gösterdiler, topun oyunda kalması için özen gösterdiler, oyuncularla saha içerisinde sakinleştirmeye çalışarak, güler yüzlü tavırları nedeni ile Merkez Hakem Kuruluna ve değerli hakemlerimize bir kez daha teşekkür ederim.

11.Hafta Toplu Sonuçlar


Mecidiye Tarım 0-3 Koldere
Gördes Bld 2-0 Saruhanlı Bld
Kayalıoğluspor 1-0 Kırkağaç Altay
Halitpaşa Bld 1-2 Karaelmasspor
Kırkağaç Acar İdman 1-0 Bakır GB

11.Hafta Puan Durumu

12.Hafta Maçları

Bakır GB-Gördes Bld
Kırkağaç Altay-Saruhanlı Bld
Kayalıoğluspor-Halitpaşa Bld
Koldere-Kırkağaç Acar İdman
Karaelmasspor-Mecidiye Tarım

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Şeref Öksüm

YORUM YAZIN